Torna-gyógytorna

Torna- Gyógytorna

Általános információ

Egyéni vagy csoportos kezelés Szakképzett gyógytornász segítségével Kúraszerű alkalmazása javasolt A gyakorlatok beépíthetők a napi edzésbe Igénybe vehető: Hévízgyógyfürdő np. Kft. Gyógyszállodák

Érdekességek

A kúra során alkalmazott torna mozdulatait a vendégek megtanulhatják és hazatérve egyénileg is gyakorolhatják.

Hévíz – a komplex kúrának része a szakmai felügyelettel végzett torna, vagy gyógytorna is.

Rendkívül fontos gyógymód a mozgásszervi megbetegedések kezelésében. A mozgásszegény életmód sok esetben tovább rontja a betegek egészségügyi állapotát, amin a rendszeresen végzett torna sokat segíthet.

Gyógytorna Hévíz

A gyógytornasorán az egyén állapotához igazított fizikai aktivitás egyik célja a károsodott ízületek és gerincműködés helyreállítása, az izomzat állapotának, erejének javítása, hibáinak kiküszöbölése, a testtartás korrekciója.

Víz alatti torna Hévíz

A víz alatti torna a kevert gyógyvíz gyógyító hatását és a víz kedvező fizikai tulajdonságait is felhasználja (felhajtóerő, ellenállás, stb.). A vízben végzett mozgás sokkal kevésbé terheli meg az izmokat, ízületeket, ezáltal olyanok is részt vehetnek, akik számára a szárazföldi torna túlságosan nagy megerőltetést jelent. Mindezen kezelések hatása termikus (hő), elektromos, stb. energiákon alapuló eljárásokkal fokozható.