Strandok Vonyarcvashegyen

Strandok Vonyarcvashegyen

Általános információk

Elérhetőségek:

Lidó Strand – Vonyarcvashegy
Cím: 8314 Vonyarcvashegy, Fürdő u. 1.
útvonaltervezéshez kattintson ide»

Telefon: +36 83/348-131
Mobil: +36 30/964-5525
Email: strand@vonyarcvashegy.hu

Belépőjegy árak

Nyitva tartás: június 9. – szeptember 4. 8:00-18:00
Belépők:
Felnőtt: 900 Ft
Gyermek (4-14 év): 400 Ft
Diák (>14 év, diákig.-nyal):500 Ft
Nyugdíjas: 500 Ft

Hetijegy (7 nap)
Felnőtt: 3.500 Ft
Gyermek(4-14 év): 1.700 Ft
Diák (>14 év, diákig.-nyal): 2.000 Ft
Nyugdíjas: 2.000 Ft
Családi jegy (2 felnőtt + 2 gyermek): 10.000 Ft

Idényjegy 2018.
Felnőtt gyermek, diák, nyugdíjas: 20.000 Ft

Kabinjegy:
Heti (7 nap): 2.000 Ft
Szezon: 20.000 Ft
Strandi belépésre jogosító kerékpártároló jegy: 500 Ft/3 óra

Kedvezményes üdülőtulajdonos szezonjegy:

  • Üdülőtulajdonos (1fő/ingatlan): 4.500 Ft + 500 Ft (regisztráció/érvényesítés)
  • Más településen lakó 60 év feletti nyugdíjas lakás-, vagy nyaralótulajdonos: 1.500 Ft + 500 Ft (regisztráció/érvényesítés)

A strandon található Tourinform Irodában értékmegőrző üzemel.

A Lido Strandon MKB, OTP SZÉP-kártyában és bankkártyával is lehet fizetni.
A belépőjegy ára az ÁFA-t tartalmazza.
Parkolás: ingyenes

A vonyarcvashegyi strand – remek meccsek, napsütés, vidámság, jókedv! Ennél több és jobb nem is kell, hogy mindenki jól érezze magát!

Vonyarcvashegy éppúgy méltán büszkélkedhet hatalmas füves területű, homokos partszakaszával, mint a kicsik kényeztetését szolgáló gyermekmedencével, EU komfortos játékaival és óriáscsúszdájával.

A vonyarci strandon a fürdőzés mellett számtalan színvonalas egyéb szolgáltatás is biztosítja a gondtalan pihenést. Többek között:


Hogy a strandolás még emlékezetesebbé váljon, július elsejétől a Lidó Strand család és vendégbarát animációja várja a család minden tagját.

A gyerekek kézműves sátorban rajzolhatnak, festhetnek vagy mini olimpiákon mérhetik össze ügyességüket különböző sorversenyekben vízben és földön egyaránt, de a kalandos kincskeresésbe is benevezhetnek, ahol kalózokkal vívhatnak csatákat.

A felnőttekre is gondoltunk, akik délelőttönként aerobikkal indíthatják a napot, hogy délután felfrissülve strandröpi, tollas, kézilabda és foci-, vagy akár pókerbajnokságokba nevezhessenek be.

Sok szeretettel várjuk az aktív pihenésre vágyó vendégeinket, ahol mindenki megtalálhatja a szórakozás és játékosság lehetőségét. Ugye kihagyhatatlanul hangzik?

Érdekességek

Hogy a strandolás még emlékezetesebbé váljon, július elsejétől a Lidó Strand család és vendégbarát animációja várja a család minden tagját. A gyerekek kézműves sátorban rajzolhatnak, festhetnek vagy mini olimpiákon mérhetik össze ügyességüket különböző sorversenyekben vízben és földön egyaránt, de a kalandos kincskeresésbe is benevezhetnek, ahol kalózokkal vívhatnak csatákat. A felnőttekre is gondoltunk, akik délelőttönként aerobikkal indíthatják a napot, hogy délután felfrissülve strandröpi, tollas, kézilabda és foci-, vagy akár pókerbajnokságokba nevezhessenek be.

Képek a vonyarcvashegyi strandról