Strandok Vonyarcvashegyen

Strandok Vonyarcvashegyen

Általános információ

Nyitva tartás: június 1-szeptember 15. 8:00-18:00
Belépők:
Felnőtt: 750 Ft
Gyermek (14 év, diákig.-nyal): 400 Ft
Nyugdíjas: 400 Ft

Hetijegy (7 alkalom)
Felnőtt: 3.500 Ft
Gyermek (14 év, diákig.-nyal):2.000 Ft
Nyugdíjas: 2.000 Ft
Családi jegy (2 felnőtt + 2gyermek, + gyerek 1.500 Ft): 10.000 Ft

Idényjegy 2013
Felnőtt: 20.000 Ft
Gyermek (

Kabinjegy:
Heti: 2.000 Ft
Szezon: 20.000 Ft

Kedvezményes üdülőtulajdonos szezonjegy: 3.000 Ft (+1.500,- Ft regisztrációs díj)

A strandon található Tourinform Irodában értékmegőrző üzemel.

A vonyarcvashegyi strand – remek meccsek, napsütés, vidámság, jókedv! Ennél több és jobb nem is kell, hogy mindenki jól érezze magát!

Vonyarcvashegy éppúgy méltán büszkélkedhet hatalmas füves területű, homokos partszakaszával, mint a kicsik kényeztetését szolgáló gyermekmedencével, EU komfortos játékaival és óriáscsúszdájával.

A vonyarci strandon a fürdőzés mellett számtalan színvonalas egyéb szolgáltatás is biztosítja a gondtalan pihenést. Többek között:


Hogy a strandolás még emlékezetesebbé váljon, július elsejétől a Lidó Strand család és vendégbarát animációja várja a család minden tagját.

A gyerekek kézműves sátorban rajzolhatnak, festhetnek vagy mini olimpiákon mérhetik össze ügyességüket különböző sorversenyekben vízben és földön egyaránt, de a kalandos kincskeresésbe is benevezhetnek, ahol kalózokkal vívhatnak csatákat.

A felnőttekre is gondoltunk, akik délelőttönként aerobikkal indíthatják a napot, hogy délután felfrissülve strandröpi, tollas, kézilabda és foci-, vagy akár pókerbajnokságokba nevezhessenek be.

Sok szeretettel várjuk az aktív pihenésre vágyó vendégeinket, ahol mindenki megtalálhatja a szórakozás és játékosság lehetőségét. Ugye kihagyhatatlanul hangzik?

Érdekességek

Hogy a strandolás még emlékezetesebbé váljon, július elsejétől a Lidó Strand család és vendégbarát animációja várja a család minden tagját. A gyerekek kézműves sátorban rajzolhatnak, festhetnek vagy mini olimpiákon mérhetik össze ügyességüket különböző sorversenyekben vízben és földön egyaránt, de a kalandos kincskeresésbe is benevezhetnek, ahol kalózokkal vívhatnak csatákat. A felnőttekre is gondoltunk, akik délelőttönként aerobikkal indíthatják a napot, hogy délután felfrissülve strandröpi, tollas, kézilabda és foci-, vagy akár pókerbajnokságokba nevezhessenek be.

Képek a vonyarcvashegyi strandról