Spa, egészség

Spa, egészség

Hévíz – felgyorsult világunkban egyre többen ismerik fel azt, hogy az egészség megőrzése vagy visszanyerése nélkülözhetetlen a teljes élethez.

Hévízen az egészségturizmus döntően a gyógyvízhez kötődik, így fürdőkúrák és vízben történő kezelések széles választékát találják meg a vendégek a városban.

A vízhez nem kötődő, de a kezelések szerves részét alkotó elemek a masszázsok, amelyek együtt alkalmazva kiegészítik a gyógyvíz vagy az iszap pozitív hatásait.

A kúrák összeállítása szakorvos feladata, aki a beteg állapotának felmérése után, a javallatok és ellenjavallatok figyelembevételével személyre szabott kúra csomagot állít össze.

A hévízi kúra elsősorban mozgásszervi panaszok enyhítésére kiváló, de változatos összetételének köszönhetően számos más betegség gyógyításához is hozzájárul.

A Zena Beauty + Med Center egy új típusú, 21. századi szépségcentrum, amely a luxuskivitelű wellness, spa, fodrászat, modern plasztikai sebészet és fogászati rendelő funkcióit egyesíti magában. Mindez Hévíz belvárosában, alig néhány percnyi sétára Európa legnagyobb gyógyhatással bíró melegvizi tavától.