Állapotfelmérő orvosi vizsgálat

Állapotfelmérő orvosi vizsgálat

Általános információ

A kúra állapotfelmérő orvosi vizsgálattal kezdődik A kúra során folyamatos orvosi kontroll alatt van a beteg. Javallatok és ellenjavallatok

Érdekességek

Betegeknek 30 percnél hosszabb időt nem tanácsos a gyógyvízben tölteni orvosi javaslat nélkül. Egészséges embereknek egyszerre maximum 1,5 órát tanácsos a vízben tölteni.

Hévíz – a modern orvostudomány olyan lehetőségeket is kínál vendégeink részére, amelyek igénybevételével a gyógykúra hatásfoka tovább fokozható.

Ennek érdekében a gyógyászati kezelések elkezdését megelőzően szakorvosok a beteg általános állapotára egyénre szabott terápiás programot állítanak fel. A beutalás lehetőségéről ezt követően dönt a szakorvos. A kezelések jól megtervezett, egymásra épülő kivitelezését tekintjük komplex kúrának. Rendkívül fontos, hogy az egyénileg meghatározott, a beteg állapotának megfelelő kúrát vegyék igénybe a vendégek. Optimális esetben ennek időtartama 3 hét. A kezelések hónapokra fájdalommentes életet eredményeznek, nem csak a kezelés időtartamára eredményeznek javulást a beteg állapotában. Egy hévízi mondás szerint „a tavaszi kúra, fájdalommentes karácsonnyal ajándékozza meg a reumával küszködőket”.