JAM Vendégház


8314 Vonyarcvashegy, Zrínyi Miklós utca 45.
Családoknak is ideális
Panziónk a stranddal szemben (400 m strandbejárat), közvetlenül a balatoni kerékpárút mentén található. Az udvarban medence áll a vendégek rendelkezésére. A szálláshelyen közös minikonyha található. Minden szobához fürdőszoba, TV, hűtőszekrény tartozik. A kertben grillezési lehetőség is van, sportot kedvelők asztaliteniszezhetnek. A közelben lehet horgászni, bérelhetnek salakos teniszpályát, a strandon sokféle vízi sporteszközt ( vízibicikli, vízisí, sup, ) A szomszédban kiváló étterem várja kedves vendégeinket. Vonyarcvashegy Keszthelytől 6 km távolságra Hévíztől 10 km távolságra található, számos lehetőség adódik kirándulásra a közeli hegyekben, kulturális programokra Keszthelyen és környékén, illetve és gyógyvizes fürdőzésre, kezelésekre. További programlehetőségek a környéken: Keszthely nevezetességei, Sümegi vár és várjátékok, Balatonedericsi Afrika Múzeum, Szigligeti vár, Badacsony, Hévíz, Kehidakustány, Zalakaros gyógy- és élményfürdői, tapolcai tavasbarlang, nyári boros forgatagok, halásznap, stb.

Sport, mozgás

Asztalitenisz (Ping-pong)

Általános információk

Főzési, sütési lehetőségGrill, tűzrakási lehetőségJátszóhely, hintaKerékpárbarátKerti bútorokNyitva: szezonálisanWiFi, szélessávú Internet

Szoba (apartman) felszereltsége

HűtőszekrényKlíma (légkondicionálógép)Mikrohullámú sütőMűholdas / Kábel TVWiFi

Bababarát szolgáltatások

Rácsos ágy
Csónak Kikötő 0,1 km Csónakkikötő Horgászok ideális kikötőhelye a vonyarcvashegyi strand mellett kiépített csónakkikötő. 0,6 km Balatoni halászok parkja A napfürdőzés és strandi élmények után jól esik a csendes pihenés, aminek ideális helyszínét biztosíthatja a Balatoni halászok parkja. Milleniumi Emlékmű 0,6 km Millenniumi Emlékmű A hatalmas zöld területeivel büszkélkedő Vonyarcvashegyen az emlékparkot 2009-ben újította fel a helyi Önkormányzat. Fűz Kút 1,0 km Fűz-kút Vonyarcvashegy Fűz-kút - a vándorok szomját oltó kútvíz hűsítő hatása áldásos lehet a nyári napokon. Helikon Taverna 1,3 km Festetics Helikon Taverna múzeum A Helikoni alapító Festetics család pincéjéből épült át a műemlék épület, mely mára ismét a térség egyik kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai attrakciója. 1,3 km Festetics Helikon Taverna múzeum From October 2013 you can visit the "Da Bibere" thematic wine-making and gastronomic exhibition in the Helikon Taverna. Fénykereszt 1,4 km Fénykereszt Salgó Ferenc plébános 2010. július 18-án szentelte fel a 7,38 m magas és a karjainál 2,5 m széles kereszt kelet-nyugat irányba mutató Fénykeresztet. Kitaibel Pál KIlátó 1,4 km Kitaibel Pál-kilátó A Vonyarcvashegy központjától a zöld háromszög turistajelzés vezet a község feletti Vas-hegyre, a felújított Kitaibel kilátóhoz. Vashegyi Kápolna 1,5 km Vashegyi kápolna A közismert nevén Vashegyi kápolna 1883-ban épült, egy korábbi, feltehetően barokk kápolna felhasználásával. Halász Emlékhely 1,9 km 40 Halász emlékhely A lenyűgöző panorámájú dolomit dombon lévő középkori vár maradványaira épült a Szent Mihály kápolna, melyhez a 40 balatoni halász legendája kötődik. Szent MIhály domb 2,0 km Szent Mihály-domb A domb már a római időkben is lakott volt. Valószínű, hogy őrtorony állt a tetőn, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Keszthelyi-hegységre és a Balatonra. 2,4 km Cser-Völgyi Pihenőhely Cseri kapu - a vízparti programok után vissza a természetbe!