Régióról

A Nyugat-Balatoni régió hazánk egyik legszebb vidéke. A Balaton, a Hévízi-tó és a Keszthelyi-hegység kínálta élményeket látnivalók változatos és gazdag programok fokozzák tovább.

Kiemelt településeink


keszthely_130

Keszthely

Keszthely az emlékek városa – aki töltötte már itt pihenését – akár évekkel ezelőtt – az tudja is ezt, és bizonyára jóleső érzéssel gondol rájuk; séta a part platánjai alatt, hajókirándulás a Helka-hajóval, vagy a diszkóhajó, egy koncert a szabadtérin, buli a pavilonsoron.


heviz_130

Hévíz

Hévíz fürdővárosában a világ legnagyobb fürdésre is alkalmas termáltava a Hévízi tó és páratlan zöld környezet várja a pihenni, gyógyulni és üdülni vágyókat.


gyenesdias_130

Gyenesdiás

Gyenesdiás a Balaton nyugati csücskében, a Keszthelyi-hegység lábánál fekszik Keszthely és Hévíz szomszédságában. A családbarát üdülőfalu balatoni strandjaival, változatos aktív programkínálatával, hagyományos rendezvényeivel, színvonalas és kedvező szállásaival, vendégszeretetével kedvező nyaralási lehetőséget kínál.


vonyarcvashegy_130

Vonyarcvashegy

Vonyarcvashegy kedvelt üdülőfalu a Balaton északi partján, a Keszthelyi hegység déli lankáin. A több, mint 2000 lakosú település utcái a keszthelyi Balaton öböl partjától egészen a Keszthelyi Hegység tetejéig kúsznak, ahol pazar panorámára várja a látogatókat.


balatongyorok_130

Balatongyörök

Balatongyörök varázsát a természeti táj folyamatos megújulása és változatos szépsége, a Balaton és az őt körülölelő hegyek, az érintetlen természet adja meg.


badacsony_130

Badacsony

Az idők kezdetén még aktív tűzhányó-hegy nevével egybeforrt, ezeréves településeket együttesen Badacsonyként emlegetik. E név sok mindent jelent. Badacsonyt sokan úgy ismerik, mint a Balaton part egyik legfontosabb, legforgalmasabb üdülőhelyét.