Rólunk, weboldalról

A Nyugat-Balatoni Térségmarketing Közhasznú Társaságot 2000-ben alapította 7 önkormányzat és 10 környékbeli vállalkozás.

Az akkori alapítás elsődleges célja az volt, hogy a keszthelyi Tourinform Iroda – mely kistérségi feladatokat is ellátott – tevékenységéhez forrást biztosítson. A Keszthely város által biztosított források mellé a kistérség által lefedett fontosabb turisztikai kapacitással rendelkező települések támogatásai, valamint vállalkozások számára biztosított szolgáltatási bevételek csatlakoztak.

Az eltelt 15 év alatt jelentős változások történtek a turisztikai munkában, jelenleg non-profit KFT-ként működő társaság tulajdonosai önkormányzatok, és turisztikai egyesületek, gyakorlatilag a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda az ország első térségi turisztikai desztináció menedzsment szervezete. (TDMSz)
Bővebben…

A Helikon Kastélymúzeum Közhasznú Nonprofit Kft. mint a térség kiemelkedő kulturális attrakciójának üzemeletetője, történelmi szerepéből fakadóan a térség kulturális életének központi szereplője, térségi rendezvényközpont, felismerve a desztinációmenedzsment növekvő szerepét korunk turizmusában 2015. január 1-től a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda Nonprofit Kft.-vel a www.west-balaton.hu weboldal közös üzemeltetése mellett döntöttek. Ennek értelmében az invitáló tartalmi részek karbantartása és szerkesztése a Helikon Kastélymúzeum Közhasznú Nonprofit Kft. feladata.

Közérdekű információ:
A 175/2009. (VIII.29.) Kormány rendelet alapján tájékoztatjuk Önöket a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda Nonprofit Kft. Keszthely ügyvezetőjének javadalmazásáról:

Tar László Bruttó havi munkabére: 350.000,- ft (prémium, egyéb juttatás nincs) ügyvezető

A Felügyelő Bizottság elnöke és tagjai tiszteletdíjban nem részesülnek.

A weboldalt készítette

Webes csapatunk, a 2Pixels & Bábelhal az elmúlt 12 évben 34 szakmai országos díjat nyert.
babelhal-2pixels díjak

Webdesign (arculat- és grafikai tervezés)

2Pixels Studio
Mobil: +36 70 3691 391
E-mail: info@2pixels.hu
Web: 2pixels.hu

Webfejlesztés (programozás és technikai üzemeltetés)

Bábelhal Webstudio
Mobil: +36 20 3888 458
E-mail: info@babelhal.hu
Web: babelhal.hu

Tárhelyszolgáltató

Bábelhal Webstudio Kft.
8360 Keszthely, Honvéd utca 17/2
Telefon: +36 83 777 603
E-mail: info@babelhal.hu

Együttműködő partnerünk:

NMI

Rólunk írták

Régi partnerekkel, új utakon a Nyugat-Balatonon (Forrás: www.muosz.hu)

A hagyományt követte a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda, amikor Tar László vezetésével újból tanulmányútra hívta régi, kedves újságíró partnereit. Szokás szerint közreműködött ennek a megszervezésében Molnár Attila, a Willy FOG Bt. Utazási Iroda és Jegyiroda tulajdonos-ügyvezetője is.

Bővebben >>