Fészek Vendéglő és Apartmanház


8314 Vonyarcvashegy, Hunyadi János utca 20.

A csendes, nyugodt helyen található, igényesen berendezett skandináv stílusú apartmanok 22-36 főbefogadására alkalmasak.

Vendégeink élvezhetik a kerti medence és szauna nyújtotta vidám hangulatot illetve pihenést vagy a masszázs és biciklikölcsönzés adta szolgáltatásainkat. A Balaton-part csupán 500m-re található. 1984 óta üzemelő védnöki táblás vendéglőnk szakmai tudással és tapasztalattal garantálja Önöknek a gasztronómiai élvezeteket.

A hal-, vad-, és bélszín-különlegességek ízharmóniái visszacsalogatják régi és új törzsvendégeinket.

A lugasos pergolás terasz vagy a fedett és télen fűthető éttermi rész összesen 180 fő befogadását teszi lehetővé.

Szoba (apartman) felszereltsége

ÁgyneműErkély (balkon), teraszFranciaágyFürdőszoba zuhanyzóvalGyerekágyHűtőMűholdas / Kábel TVNem dohányzó szobákPótágyVasaló

Általános információk

AkadálymentesFűtésRendezvényszervezésSaját kert, udvarrészTranszfer

Bababarát szolgáltatások

Babaszék, etetőszékRácsos ágy

Ellátás

FélpanzióReggeliTeljes panzióVegetáriánus konyha

Sport, mozgás

Gyalogtúra szervezésHorgászási lehetőségNording walkingVitorlázás

Kemping szolgáltatások

Háziállat hozható

Fizetési lehetőségek

KészpénzÜdülési csekk

Fürdő, medence

Kültéri úszómedence

Parkolás

Parkolás az utcánParkolás zárt udvarban
Felkeltettük az érdeklődését? Látogasson el Ön is hozzánk! Címünk: 8314, Vonyarcvashegy Hunyadi János utca 20. Telefonszámunk: +36 83 348-048
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése

Milleniumi Emlékmű 0,3 km Millenniumi Emlékmű A hatalmas zöld területeivel büszkélkedő Vonyarcvashegyen az emlékparkot 2009-ben újította fel a helyi Önkormányzat. 0,3 km Balatoni halászok parkja A napfürdőzés és strandi élmények után jól esik a csendes pihenés, aminek ideális helyszínét biztosíthatja a Balatoni halászok parkja. Vashegyi Kápolna 0,6 km Vashegyi kápolna A közismert nevén Vashegyi kápolna 1883-ban épült, egy korábbi, feltehetően barokk kápolna felhasználásával. Fénykereszt 0,8 km Fénykereszt Salgó Ferenc plébános 2010. július 18-án szentelte fel a 7,38 m magas és a karjainál 2,5 m széles kereszt kelet-nyugat irányba mutató Fénykeresztet. Kitaibel Pál KIlátó 0,8 km Kitaibel Pál-kilátó A Vonyarcvashegy központjától a zöld háromszög turistajelzés vezet a község feletti Vas-hegyre, a felújított Kitaibel kilátóhoz. Csónak Kikötő 1,0 km Csónakkikötő Horgászok ideális kikötőhelye a vonyarcvashegyi strand mellett kiépített csónakkikötő. Halász Emlékhely 1,1 km 40 Halász emlékhely A lenyűgöző panorámájú dolomit dombon lévő középkori vár maradványaira épült a Szent Mihály kápolna, melyhez a 40 balatoni halász legendája kötődik. Szent MIhály domb 1,1 km Szent Mihály-domb A domb már a római időkben is lakott volt. Valószínű, hogy őrtorony állt a tetőn, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Keszthelyi-hegységre és a Balatonra. Fűz Kút 1,4 km Fűz-kút Vonyarcvashegy Fűz-kút - a vándorok szomját oltó kútvíz hűsítő hatása áldásos lehet a nyári napokon. 1,5 km Festetics Helikon Taverna múzeum From October 2013 you can visit the "Da Bibere" thematic wine-making and gastronomic exhibition in the Helikon Taverna. Helikon Taverna 1,6 km Festetics Helikon Taverna múzeum A Helikoni alapító Festetics család pincéjéből épült át a műemlék épület, mely mára ismét a térség egyik kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai attrakciója. 2,0 km Cser-Völgyi Pihenőhely Cseri kapu - a vízparti programok után vissza a természetbe!