Zena Beauty + Med Center

Zena Beauty + Med Center

ZENA A SZÉPSÉG ÉS MEGÚJULÁS VILÁGA

A Zena egy új típusú, 21. századi szépségcentrum, amely a luxuskivitelű wellness, spa, fodrászat, modern plasztikai sebészet és fogászati rendelő funkcióit egyesíti magában. Mindez Hévíz belvárosában, alig néhány percnyi sétára Európa legnagyobb gyógyhatással bíró melegvizi tavától.

A 2011 februárjában megnyílt komplexumunkban 3000 m2 területen, 5 csillagos környezetben, exkluzív atmoszférával, széles körű és egyedül¬álló szolgáltatásokkal, valamint magas színvonalú kiszolgálással várjuk leendő vendégeinket, a hazai vendégek számára is megfizethető, reális árakon.

A ház egyedisége a felhasznált belső építészeti anyagokban is megmu¬tatkozik. A hévízi tó csillanását tükröző üvegfelületek, a bambuszburkolat, a mohával borított fal, a spa részen megjelenő ónix féldrágakő és az egész házat bejáró napfény, mind a természetközeliség hangulatát adja át az ide látogatónak.

Így ez a különleges, nyugalmat és békét árasztó környezet a legideáli¬sabb helyszín a szellemi feltöltődésre, a megszépülésre. Vendégünk mindent egy helyen kap meg, legyen szó egy minőségi kozmetikai kezelésről, hajvágásról, manikűrről, esetleg egy nyugtató masszázsterápiáról vagy komolyabb fogászati kezelésről, plasztikai beavatkozásról.

Zena – Szépség és wellness

Zena – Fogászati Klinika

Zena – Plasztikai Sebészet

Galéria

AKCIÓS AJÁNLATOK

EGÉSZ ÉVBEN ÓRIÁSI KEDVEZMÉNYEKKEL várjuk kedves vendégeinket! A részletekért látogassanak el weboldalunkra a www.zenabeauty.hu webcímen vagy kövessék cégünket a Facebookon (Zenabeauty).

További információ:
Cím: H–8380 Hévíz, Széchenyi u. 6.
E-mail: zena@zenabeauty.hu
www.zenabeauty.hu
Tel.: +36 83 542 300
Fax: +36 83 542 309