Béres Vendégház


8314 Vonyarcvashegy, Mező utca 32.
Vonyarcvashegy a Balaton északi partján, Keszthelytől 4 km-re fekszik. Nyaralónk a  strandhoz 500 m-re van. Csendes, nyugodt környezetben, elő- és hátsó kerttel  rendelkezik. A kertben lévő nádfedelű pavilon kerti sütésre is alkalmas. A nagy teraszt diófa árnyékolja. A ház tágas, két család számára is alkalmas szállás- és pihenőhely. A strandon különféle vízisport is űzhető és óriás csúszdázni is lehet. A mellékutcákban hangulatos családi éttermek és borozók várják a vendégeket. Esténként különféle zenei- és kulturális programok közül lehet választani. Az élelmiszerüzletek vasárnap is nyitva tartanak. Hűvös idő esetén ajánljuk Keszthely város nevezetességeit, hajókázást és a piacot. Keszthely mellett található az európai hírű melegvizes Hévíz-i gyógyfürdő. A hátsó udvarban lévő pavilon mellett kerti sütésre, főzésre alkalmas tűzrakóhely található. A ház emelete légkodicionált. Férőhely 6 vagy 8 vagy 8+2 főszámára. Turnusváltás: szombaton. Elő-, utószezon: május, június, szeptember Főszezon: július, augusztus.

Fizetési lehetőségek

ÁtutalásKészpénzKészpénz: Euro (€)

Bababarát szolgáltatások

Babaszék, etetőszék

Szoba (apartman) felszereltsége

Erkély (balkon), teraszFürdőszoba zuhanyzóvalHűtőMűholdas / Kábel TVPótágy

Általános információk

Főzési, sütési lehetőségFűtésGrill, tűzrakási lehetőségKerti bútorokKülön bejáratNyitva: szezonálisanSaját kert, udvarrész

Parkolás

Parkolás zárt udvarban

Sport, mozgás

Tollaslabda felszerelés
Csónak Kikötő 0,5 km Csónakkikötő Horgászok ideális kikötőhelye a vonyarcvashegyi strand mellett kiépített csónakkikötő. Milleniumi Emlékmű 0,6 km Millenniumi Emlékmű A hatalmas zöld területeivel büszkélkedő Vonyarcvashegyen az emlékparkot 2009-ben újította fel a helyi Önkormányzat. Fűz Kút 0,6 km Fűz-kút Vonyarcvashegy Fűz-kút - a vándorok szomját oltó kútvíz hűsítő hatása áldásos lehet a nyári napokon. 0,7 km Balatoni halászok parkja A napfürdőzés és strandi élmények után jól esik a csendes pihenés, aminek ideális helyszínét biztosíthatja a Balatoni halászok parkja. Helikon Taverna 1,0 km Festetics Helikon Taverna múzeum A Helikoni alapító Festetics család pincéjéből épült át a műemlék épület, mely mára ismét a térség egyik kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai attrakciója. 1,0 km Festetics Helikon Taverna múzeum From October 2013 you can visit the "Da Bibere" thematic wine-making and gastronomic exhibition in the Helikon Taverna. Fénykereszt 1,1 km Fénykereszt Salgó Ferenc plébános 2010. július 18-án szentelte fel a 7,38 m magas és a karjainál 2,5 m széles kereszt kelet-nyugat irányba mutató Fénykeresztet. Kitaibel Pál KIlátó 1,1 km Kitaibel Pál-kilátó A Vonyarcvashegy központjától a zöld háromszög turistajelzés vezet a község feletti Vas-hegyre, a felújított Kitaibel kilátóhoz. Vashegyi Kápolna 1,4 km Vashegyi kápolna A közismert nevén Vashegyi kápolna 1883-ban épült, egy korábbi, feltehetően barokk kápolna felhasználásával. Halász Emlékhely 2,0 km 40 Halász emlékhely A lenyűgöző panorámájú dolomit dombon lévő középkori vár maradványaira épült a Szent Mihály kápolna, melyhez a 40 balatoni halász legendája kötődik. 2,0 km Cser-Völgyi Pihenőhely Cseri kapu - a vízparti programok után vissza a természetbe! Szent MIhály domb 2,0 km Szent Mihály-domb A domb már a római időkben is lakott volt. Valószínű, hogy őrtorony állt a tetőn, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Keszthelyi-hegységre és a Balatonra.