Balatoni vitorlázás

Vitorlázás

Általános információ

Fürdőruhát, törölközőt, fényképezőgépet, na és persze napvédőszert ne felejtse otthon! Jó szelet!

Balatoni nyaralását színesítse vitorlázással. A hullámok habjai között eltöltött órák garantáltan felejthetetlen élményt ígérnek.

Vitorlástúrák kényelmes kajütös vitorláshajóval, akár naplemente idején. A tó szeszélyes, így mindenképp tapasztalt kapitánnyal vágjon neki a víznek. Élvezze a nyugalmat, adja át magát a Balatonnak, biztosan nem fogja megbánni!

A kalandra vágyó, tapasztalt vitorlázók versenyekre is benevezhetnek, melyből tavasztól őszig bőven szerveznek a Balatonon.

Saját hajóval érkezőknek a helyi Yacht Egylet 100 férőhelyes vitorláskikötőjében hajóhelyet biztosít. A kikötőben minden szükséges szolgáltatás rendelkezésre áll: daruzás, áramvételi lehetőség, a klubházban büfé, zuhanyzó – hogy csak legfontosabbakat említsük.

Gyenesdiáson, a Nyugat-Balaton üdülőfalujában július 1. és augusztus 20. között heti két alkalommal vitorlás programra várják az érdeklődőket. Vitorlázási alapismeretek kicsiknek és nagyoknak.

Mikor: csütörtök 15-18 óráig és szombaton 9-13 óráig
Hol: Yacht kikötő, Gyenesdiás
Telefon: (+36) 30/406-8525 (csak előzetes bejelentkezéssel!)

Érdekességek

A Keszthelyi-öbölben több rangos verseny is színesíti a balatoni programkínálatot, melyek közül több is a Gyenesdiási Yacht Egylet szervezésében valósul meg változatos kísérőprogramokkal a helyi vitorláskikötőben.