Villa Elysium


8315 Gyenesdiás, Harmat utca 30.
Az istenek kedvelt helye legyen az Ön balatoni édenkertje! Komfortos és felszerelt Balaton közeli apartmanokkal várjuk egész évben vendégeinket. Bejelentkezés partnercégünknél a Sportházban Gyenesdiás Kossuth u.89. szám alatt lehetséges, ahol a regisztráció után a vendég átveheti a kulcsot a szálláshoz. Reggeli és félpanzió is igényelhető, melyet a Sportházban tudnak vendégeink elfogyasztani. Továbbá lehetőség van étlapunkról is választani, a konyha 12 órától üzemel.

Fizetési lehetőségek

ÁtutalásBankkártyaKészpénzSZÉP kártya

Ellátás

FélpanzióReggeli

Általános információk

Fűtésigény szerint reggeliKutyákat fogadSaját kert, udvarrészWiFi, szélessávú Internet

Szoba (apartman) felszereltsége

GyerekágyInternet a szobábanKlíma (légkondicionálógép)WiFi

Parkolás

Parkolás zárt udvarban
Felkeltettük az érdeklődését? Látogasson el Ön is hozzánk! Címünk: 8315, Gyenesdiás Harmat utca 30. Telefonszámunk: +36 83/510-330
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése
0,5 km Avar történeti kiállítás a Pásztorházban A páratlanul gazdag, tárlókban elhelyezésre kerülő leletanyag érdekes bepillantást enged a honfoglalás előtti időkbe. Kerámiaház 0,5 km Kerámiaház és Miska pince A közel 160 éves vályogból épült ház restaurációjára 1992-ben került sor. A régi falakra új tetőszerkezet került a régihez hasonlóan nádból. Gyenesi Szent Ilona kápolna 0,6 km Gyenesi Szent Ilona kápolna Gyenesdiáson található Magyarország egyetlen Szent Ilona temploma. 1,0 km Gyenesdiási Piac és Rendezvénytér Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított piactere, tematikus- és családbarát programjaival, termelői- és ételkínálatával áprilistól várja újra a finomra, egészségesre és jó hangulatra vágyó vendégeit. Diási Havas Boldogasszony Kápolna 1,1 km Diási Havas-Boldogasszony templom A kápolnát 1894-ben építették, melyet a Havas Boldogasszonynak szenteltek. 1,2 km A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert Hűsöljön az 1644-ben készült pince kertjében, finom borokkal és helyi ízekkel várjuk. Borkóstolók, borvacsorák, családi és céges rendezvények, gasztrokurzusok, kerti piknik. 1,3 km Festetics Imre Élményközpont Keszthelyi-hegység élővilága állandó kiállítás, tematikus programok, túrák, előadások Antikkályha magángyűjtemény 1,5 km Antikkályha magángyűjtemény A gyenesi 400 darabos öntöttvas antikkálya gyűjtemény egyedülálló az országban. 1,5 km Diási Vízimalom - Festetics Fűszerkert és Herbárium, Pékmúzeum A felújított Diási Vízimalom új attrakciókkal és programokkal várja a kedves érdeklődőket. Vadlánlik 1,5 km Vadlánlik Ritka természeti képződmény a szél vájta, szobányi méretű barlang, melyet a környékbeliek csak Vadlánliknak neveznek. Fénykereszt Gyenesdiás 1,6 km Fénykereszt A települést szimbólikusan védő kereszt kellemes erdei sétával megközelíthető, és gyönyörű panorámával kecsegteti a kirándulókat. Kőbánya 1,8 km Kőbánya A Kőbánya mindenképp megér egy kitérőt akár a Nagymezőről, akár a Vadlánlik barlanghoz tett séta során. 1,8 km Mária szobor – Patrona Hungariae Csodás kilátás tárul elénk a Mária szobortól. 2,2 km Festetics-kilátó A 3 szintes Festetics-kilátóból gyönyörű körpanoráma nyílik a Keszthelyi-öbölre, illetve a Keszthelyi-hegység völgyek szabdalta hullámos felszínére. Nagymező 2,3 km Nagymező A Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati kapuja kedvelt kirándulóközpontja, a Nagymező.