<div><h3>Keszthely</h3><p><strong>Festetics kastély</strong> -  Fedezze fel ezt a gyönyörű barokk épületet, Magyarország harmadik legnagyobb kastélyát, Keszthely jelképét</p></div> <div><h3>Keszthely</h3><p><strong>Sétálóutca</strong> - Tegyen egy sétát Keszthely legelőkelőbb részén, melynek egykori pompájában ma is gyönyörködhet egy-egy kávézó vagy étterem teraszáról nézve </p></div> <div><h3>Keszthely</h3><p><strong>Szigetfürdő</strong> -  Pihenjen a Balaton fővárosának legnagyobb strandján, a teljesen felújított szigetfürdőn</p></div> <div><h3>Keszthely</h3><p><strong>Vadászati és Történelmi Modellvasút kiállítás</strong> - Keszthely legújabb múzeumában Európa egyik legnagyobb terepasztalát és trófeagyűjteményét nézheti meg</p></div>

Helikon Strand

Helikon strand

Általános információ

Belépő árak 2019:

Felnőtt

Napi: 600,- Ft

Gyerek

Napi: 350,- Ft

West Balaton kártyával:

Felnőtt: 400,- Ft
Felnőtt 3 napos: 1.100,- Ft
Felnőtt 7 napos: 1.800,- Ft
Gyermek 3 napos 900,- Ft
Gyermek 7 napos: 1.300,- Ft

Helikon Strand – strand a város szélén, mondhatnánk kicsit elferdítve a régi filmcím alapján.

A Helikon strand a Városi Strand kisebb testvére. A Festetics útról balra kell lefordulni, majd keresztül a vasúti átjárón. A kocsit lerakni a parkolóban, és irány a víz! Ami persze kora reggel vagy késő délután a legjobb.

19.000 m2 szabad zöldterület a napozáshoz, a napernyő szélben susogó fűzfa, az ebéd lángos, a közlekedési eszköz pedig vízibicikli… Aki másfajta sportra vágyik az a röplabda- vagy a focipályát is igénybe veheti, de természetesen van sakk is.

Képek a keszthelyi Helikon strandról

Térkép

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése