Városi Strand

Városi Strand Keszthely

Általános információ

Belépő árak:

 

Felnőtt

Napi: 1000,- Ft

Gyerek (6 éves kortól)

Napi: 700,- Ft

West Balaton kártyával:

Felnőtt 3 napos: 2.500,- Ft
Felnőtt 7 napos: 5.000,- Ft
Gyermek 3 napos 1.600,- Ft
Gyermek 7 napos: 3.500,- Ft

2021.07.9-től 08.23-ig HÉTVÉGÉN

Felnőtt: 1.100,- Ft
Felnőtt belépő 50% kedvezmény 18 óra után: 650,- Ft
Napi családos jegy 2 felnőtt + 1 gyermek: 2.500,- Ft
Napi családos jegy 2 felnőtt + 2 gyermek: 2.800,- Ft
Napi családos jegy 2 felnőtt + 3 gyermek: 3.000,- Ft

Nyitva tartás:

május 01. – szeptember 15

Védetsségi kártya nélkül látogatható!

Megfigyelték már, hogy a Balatonon alig van olyan strand, ahova nem a síneken keresztül kell lejutni?

Ez már csak így van, és a balatoni nyaraláshoz kötelezően hozzátartozik  a lángosmajszolás, a rántott hekk evés, a tollasozás vagy röplabdázás mellett – az egyéb kellemes kikapcsolódásokról ne is beszéljünk – a vonatzakatolás is.

Keszthelynek mindhárom strandja ilyen. Hozzátartozik a nyárhoz a strand és a vonatzakatolás is, ugyanúgy mint a különböző programok: Viviera nyári rendezvényei, a Mozdulj Balaton versenyek, animátor programok gyerekeknek, mozgó könyvtár, úszóiskola szakképzett oktatókkal, sporttáborok és szervezett sportprogramok.

A Városi strand Keszthely központi strandja, ide vezet a Pavilonsor – a „Pavcsi” – és délutánonként meg esténként a melegtől eltikkadt nyaralók ide térnek be egy hűs fröccsre vagy üdítőre – egyszóval a keszthelyi nyári Balaton part alfája és ómegája. A közelmúltban építették újjá a tó egyetlen megmaradt szigetfürdőjét, amely azóta a századforduló békebeli hangulatában várja a fürdőzőket.

A keszthelyi Városi Strand szolgáltatásai

A békebeli hangulat mellett – ami azért valljuk be, egy nyaralásnál annyira nem szempont – fontosabbak a strand szolgáltatásai. Az Balatont formázó élménymedence használata ingyenes. A két EU konform játszótérnek a kicsik örülnek, a nagyok pedig a különféle sportpályákon próbálhatják ki magukat – röplabdázni három pályán lehet, két kosárlabda- és egy-egy foci- illetve tollaslabdapálya van. A kínálatból természetesen nem maradhat ki a vízibicikli és a büfék kínálata sem.

Képek a keszthelyi Városi Strandról

Térkép

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése