Piroska Apartman


8315 Gyenesdiás, Faludi utca 25.
 

Szeretettel üdvözöljük a Piroska Apartman honlapján!

Csendes környezetben, a strandtól 900 m-re kiadó három, kényelmesen berendezett 2-4 fős apartman. 2 generációs, vendégszerető házigazdák várják a kedves Vendégeket.
A kertben kerti bútorok. Kerékpárkölcsönzés. Reggeli igényelhető. Nálunk megismerkedhet az íjászat tudományával, horgászati lehetőség, illetve jeep-túrák. Lovarda 200 m. Az egész ház területén WIFI (internet) lehetőséget biztosítunk.

Ellátás

Ellátás nélkülReggeli

Általános információk

FűtésGrill, tűzrakási lehetőségJátszóhely, hintaKerti bútorokSaját kert, udvarrész

Sport, mozgás

Kerékpár kölcsönzés

Fizetési lehetőségek

KészpénzKészpénz: Euro (€)
Felkeltettük az érdeklődését? Látogasson el Ön is hozzánk! Címünk: 8315, Gyenesdiás Faludi utca 25. Telefonszámunk: +36 83 316-701
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése

Kerámiaház 0,4 km Kerámiaház és Miska pince A közel 160 éves vályogból épült ház restaurációjára 1992-ben került sor. A régi falakra új tetőszerkezet került a régihez hasonlóan nádból. 0,4 km Festetics Imre Élményközpont Keszthelyi-hegység élővilága állandó kiállítás, tematikus programok, túrák, előadások Gyenesi Szent Ilona kápolna 0,5 km Gyenesi Szent Ilona kápolna Gyenesdiáson található Magyarország egyetlen Szent Ilona temploma. 0,6 km Avar történeti kiállítás a Pásztorházban A páratlanul gazdag, tárlókban elhelyezésre kerülő leletanyag érdekes bepillantást enged a honfoglalás előtti időkbe. Vadlánlik 1,4 km Vadlánlik Ritka természeti képződmény a szél vájta, szobányi méretű barlang, melyet a környékbeliek csak Vadlánliknak neveznek. 1,4 km A Darnay. Pince, rendezvénypajta és piknikkert Hűsöljön az 1644-ben készült pince kertjében, finom borokkal és helyi ízekkel várjuk. Borkóstolók, borvacsorák, családi és céges rendezvények, gasztrokurzusok, kerti piknik. Diási Havas Boldogasszony Kápolna 1,5 km Diási Havas-Boldogasszony templom A kápolnát 1894-ben építették, melyet a Havas Boldogasszonynak szenteltek. Kőbánya 1,5 km Kőbánya A Kőbánya mindenképp megér egy kitérőt akár a Nagymezőről, akár a Vadlánlik barlanghoz tett séta során. 1,6 km Festetics-kilátó A 3 szintes Festetics-kilátóból gyönyörű körpanoráma nyílik a Keszthelyi-öbölre, illetve a Keszthelyi-hegység völgyek szabdalta hullámos felszínére. Fénykereszt Gyenesdiás 1,7 km Fénykereszt A települést szimbólikusan védő kereszt kellemes erdei sétával megközelíthető, és gyönyörű panorámával kecsegteti a kirándulókat. Nagymező 1,7 km Nagymező A Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati kapuja kedvelt kirándulóközpontja, a Nagymező. 1,8 km Gyenesdiási Piac és Rendezvénytér Nyugat-Balaton egyik legszebben kialakított piactere, tematikus- és családbarát programjaival, termelői- és ételkínálatával áprilistól várja újra a finomra, egészségesre és jó hangulatra vágyó vendégeit. Antikkályha magángyűjtemény 1,8 km Antikkályha magángyűjtemény A gyenesi 400 darabos öntöttvas antikkálya gyűjtemény egyedülálló az országban. 2,1 km Diási Vízimalom - Festetics Fűszerkert és Herbárium, Pékmúzeum A felújított Diási Vízimalom új attrakciókkal és programokkal várja a kedves érdeklődőket. 2,2 km Mária szobor – Patrona Hungariae Csodás kilátás tárul elénk a Mária szobortól.