Eldorádó Fogadó és Kemping


8314 Vonyarcvashegy, Fürdő utca 2.
Vonyarcvashegy egyetlen vízparti fogadója, és a hozzá tartozó családias hangulatú kemping várja Önöket a Lidó Strandtól 150 méterre. Május 1-től szeptember 30-ig várjuk pihenésre és kikapcsolódásra vágyó kedves vendégeinket.

FOGADÓ:

14 szoba áll hotelvendégeink rendelkezésére. Típusok:
 • Kétágyas (franciaágyas elrendezés)
 • Háromágyas (franciaágyas elrendezés + 1 ágy)
 • 2+2 ágyas (franciaágyas elrendezés + 2 gyermekágy)
Szobáink egy háló részből és egy fürdőszobából állnak. A fürdőszobákban egy zuhanyzó, egy mosdó és egy WC található. A szobákban vendégeink rendelkezésére áll egy TV, és vezeték nélküli internet. Szoba reggelivel: Virágos teraszon tálalt svédasztalos reggeli várja e szolgáltatást igénybe vevő vendégeinket.

KEMPING:

15 db 70-80 m2-es parcellázott lakókocsihely és egy 200 m2-es sátorozáshoz alkalmas terület és három db berendezett lakókocsi várja kempingező vendégeinket. Díjmentes szolgáltatásaink:
 • Tisztálkodó és WC helyiségek (külön női-férfi): mosdó, zuhanyzó, WC
 • Kémiai WC ürítési és tisztítási lehetőség
 • Áramszolgáltatás
 • Főzési és mosogatási lehetőségek: gáztűzhely, kialakított tűzrakóhely, grillező, mosogató
 • Vízparti lehetőségek: füves vízpart, stég
 • Horgászat  – (jó tanácsok, ha szükséges!)
 • Sport: ping-pong, tollaslabda
Fizetős szolgáltatásaink:
 • Mosási lehetőség: mosógép a fogadóban
 • Sportolási lehetőségek: automata tekepálya, salakos teniszpálya, kerékpár kölcsönzés
 • Fizetős szolgáltatásaink a vízparton: csónak kölcsönzés
IFA 400 Ft/fő/éj (18 éves kortól). Szálláshelyünkön 10% kedvezményt kapnak vendégeink a számla végösszegéből, amennyiben 3-nál több éjszakát töltenek nálunk. Gyermekkedvezmény: 6 éves kor alatt a kempingben a szállás, a fogadóban a szállás és a reggeli ingyenes. A teniszpálya díja 1900 Ft/pálya/óra.
Szeretettel várjuk Önöket: az Eldorádó Fogadó vezetősége.

Szoba (apartman) felszereltsége

ÁgyneműFranciaágyFürdőszoba zuhanyzóvalGyerekágyKülönálló ágy

Sport, mozgás

Asztalitenisz (Ping-pong)Csónak kölcsönzésGyerekülés a kerékpárhozGyermekkerékpár kölcsönzésHorgászási lehetőségKerékpár kölcsönzésTekepályaTeniszpályaTollaslabda felszerelés

Fizetési lehetőségek

ÁtutalásKészpénzSZÉP kártya

Bababarát szolgáltatások

Babaszék, etetőszékKerti játékok, homokozóRácsos ágy

Ellátás

Ellátás nélkülReggeli

Parkolás

Parkolás zárt udvarban

Általános információk

Transzfer
Felkeltettük az érdeklődését? Látogasson el Ön is hozzánk! Címünk: 8314, Vonyarcvashegy Fürdő utca 2. Telefonszámunk: +36 83 348-773

0,2 km Balatoni halászok parkja A napfürdőzés és strandi élmények után jól esik a csendes pihenés, aminek ideális helyszínét biztosíthatja a Balatoni halászok parkja. Milleniumi Emlékmű 0,4 km Millenniumi Emlékmű A hatalmas zöld területeivel büszkélkedő Vonyarcvashegyen az emlékparkot 2009-ben újította fel a helyi Önkormányzat. Csónak Kikötő 0,6 km Csónakkikötő Horgászok ideális kikötőhelye a vonyarcvashegyi strand mellett kiépített csónakkikötő. Vashegyi Kápolna 1,1 km Vashegyi kápolna A közismert nevén Vashegyi kápolna 1883-ban épült, egy korábbi, feltehetően barokk kápolna felhasználásával. Fénykereszt 1,2 km Fénykereszt Salgó Ferenc plébános 2010. július 18-án szentelte fel a 7,38 m magas és a karjainál 2,5 m széles kereszt kelet-nyugat irányba mutató Fénykeresztet. Kitaibel Pál KIlátó 1,2 km Kitaibel Pál-kilátó A Vonyarcvashegy központjától a zöld háromszög turistajelzés vezet a község feletti Vas-hegyre, a felújított Kitaibel kilátóhoz. Halász Emlékhely 1,3 km 40 Halász emlékhely A lenyűgöző panorámájú dolomit dombon lévő középkori vár maradványaira épült a Szent Mihály kápolna, melyhez a 40 balatoni halász legendája kötődik. Szent MIhály domb 1,3 km Szent Mihály-domb A domb már a római időkben is lakott volt. Valószínű, hogy őrtorony állt a tetőn, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Keszthelyi-hegységre és a Balatonra. Fűz Kút 1,4 km Fűz-kút Vonyarcvashegy Fűz-kút - a vándorok szomját oltó kútvíz hűsítő hatása áldásos lehet a nyári napokon. Helikon Taverna 1,7 km Festetics Helikon Taverna múzeum A Helikoni alapító Festetics család pincéjéből épült át a műemlék épület, mely mára ismét a térség egyik kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai attrakciója. 2,4 km Cser-Völgyi Pihenőhely Cseri kapu - a vízparti programok után vissza a természetbe!