VonyArts FolkPart

Augusztusban kerül megrendezésre a VonyArts Folkart elnevezésű rendezvény, melynek keretében várjuk a folk-és világzene iránt érdeklődőket.

A népzene és néptánc meghonosítása Vonyarcvashegyen már több éves projekt. Évek óta nagy sikerrel rendezik meg a VonyArt’s Folkpart nevű népzenei és néptánc tábort, világzenei fesztivál augusztus végén.

A település egyik legaktívabb közössége a Balaton Art Alkotóközösség. A főként a képzőművészeteket kedvelő és alkotó csoport tajai amatőr festők, fotósok, goblein készítők és fafaragók. A fesztivál alkalmával minden korosztály számára kínálunk programokat képzőművészet, népzene, néptánc ás színház műfajokban.

Időpont: 2022.08.26-28.

Rendezvényeinken kép-és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A felvételek az önkormányzat által kiadott újságban, valamint a szervező intézmények weboldalain, közösségi médiás felületein felhasználásra kerülhetnek. Az adatkezeléssel kapcsolatban részletes tájékoztató a helyszínen elhelyezett közleményben található.