Gyógyító Gyöngy rendezvény

Gyenesdiási Gyógyító Gyöngy rendezvény, gyógyító falu – Gyenesdiási Nagymező, 2021. június 25-27.

A békességre törekvést, a test –lélek-szellem megújítását, a másik ember segítésének gondolatát magukénak érezve a Léleknektár Klub vezetése úgy döntött, hogy a család –és gyermekbarát Nyugat-Balatoni nagyközség ideális helyszíne lehet egy alternatív gyógyítást népszerűsítő programnak. A klub tagjai úgy határoztak, hogy a Gyenesdiási Nagymezőn 2019-ben életre hívják a Gyenesdiási Gyógyító Gyöngy névre keresztelt rendezvényt, megszervezik a gyógyító falut. A misztikus eredetű, valódi gyöngyszemekből fűzött program ügye mellé támogatóként a gyenesdiási önkormányzat és a Bakonyerdő Zrt. is becsatlakozott.

A rendezők úgy érzik, hogy a mai rohanó világban a hagyományos orvoslás létjogosultsága mellett szükség van különféle természetes gyógymódokra, terápiákra; az ember fizikai testén túlmutató, a lelkünk és szellemünk gyógyítására is alkalmas megoldásokra, amelyek a sokszor túlterhelt és esetenként tanácstalan medicinát eredményesen kiegészítik, illetve hatásosan helyettesítik.

További információ:
Plótár László
Tel.:+36 30/714-1195
gyongy.gyenesdias@gmail.com

Információs kiadványokért, térképekért, szálláskatalógusért és egyéb információkért kérjük, látogasson el a gyenesdiási Tourinform Irodába (Gyenesdiás, Hunyadi u. 2., Tel.: +36 83/511-790)!