Gyógyító Gyöngy rendezvény

Gyenesdiási Gyógyító Gyöngy rendezvény, gyógyító falu – Gyenesdiási Nagymező, 2021. június 25-27.

A békességre törekvést, a test –lélek-szellem megújítását, a másik ember segítésének gondolatát magukénak érezve a Léleknektár Klub vezetése úgy döntött, hogy a család –és gyermekbarát Nyugat-Balatoni nagyközség ideális helyszíne lehet egy alternatív gyógyítást népszerűsítő programnak. A klub tagjai úgy határoztak, hogy a Gyenesdiási Nagymezőn 2019-ben életre hívják a Gyenesdiási Gyógyító Gyöngy névre keresztelt rendezvényt, megszervezik a gyógyító falut. A misztikus eredetű, valódi gyöngyszemekből fűzött program ügye mellé támogatóként a gyenesdiási önkormányzat és a Bakonyerdő Zrt. is becsatlakozott.

A rendezők úgy érzik, hogy a mai rohanó világban a hagyományos orvoslás létjogosultsága mellett szükség van különféle természetes gyógymódokra, terápiákra; az ember fizikai testén túlmutató, a lelkünk és szellemünk gyógyítására is alkalmas megoldásokra, amelyek a sokszor túlterhelt és esetenként tanácstalan medicinát eredményesen kiegészítik, illetve hatásosan helyettesítik.

Részletek hamarosan, addig is az alábbiakban ismerkedhet a rendezvénnyel a 2019-es program alapján:

Június utolsó hétvégéjén a Nagymezőre hívták mindazon egészségjavító technikák hozzáértőit, gyógyító módszerek avatott szakértőit, akik hajlandók önkéntes helytálással három napon keresztül baráti-testvéri kezet nyújtani az alternatív gyógyítás iránt érdeklődőknek.

Minden ember más, így mások az igényeik, más és más értékeket tudnak el-, és befogadni, de a lényeg, hajlandóak-e változtatni az eddig megszokott felfogásukon és értékrendjükön. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott program ebben az útkeresésben kíván segíteni.

Az önmagunk és mások boldogságának, boldogulásának előmozdításán fáradozók a térítésmentes gyógyításon túl élményfestészeti bemutatókat, előadásokat, meditációkat és mozgásbemutatókat is tartanak majd. Az eseményre kilátogatók a megszerzett ismereteket önfejlesztő módon magukba építve, képesek lehetnek arra, hogy tartamosan megőrizzék az egészségüket. Lesz qigong, jóga és spirituális tornabemutató. A Természet Háza Látogatóközpontban tartott előadások témája rendkívül szerteágazónak ígérkezik. Kiállításon mutatkoznak be azok a helyi és környékbeli festők és művészek, akik e tárlatra lélekemelő alkotások elkészítésén fáradoznak. Az előadásokon szó lesz a szívbéke megszerzésének és megtartásának fontosságáról, az angyalgyógyítások sikerességéről, a test-lélek-szellem hármas egységéről, a mozgásterápiák jelentőségéről, az emberként vállalt „gerinces élet” lényegéről. A gyógyítók köréből jelezte részvételét: csontkovács, természetgyógyász, lélekgyógyász, szellemgyógyász, kristálygyógyász, alternatív mozgásterapeuta, feng shui oktató, angyalterapeuta, kineziológus, hipnózis –és művészetterapeuta, parapszichológus. Jövetelét ígérte: népi gyógyító, masszőr, talpmasszázs terapeuta, ízület kimozgató, fül– és testgyertyát használó gyógyító, shiatshu masszírozó, reiki mester, energiagyógyász és asztrológus is.  A programon az 1800-as évek végétől működő szellemtan képviselői is tiszteletüket teszik.

Részletes program a link alatt olvasható.

További információ:
Plótár László
Tel.:+36 30/714-1195
gyongy.gyenesdias@gmail.com

Információs kiadványokért, térképekért, szálláskatalógusért és egyéb információkért kérjük, látogasson el a gyenesdiási Tourinform Irodába (Gyenesdiás, Hunyadi u. 2., Tel.: +36 83/511-790)!