Tanulni jó! – módszertani tábor

Időpont: 2017. július 3-7.
Helyszín: Balatoni Múzeum


Részvételi díj: 4000 Ft/fő/nap

Tanulni jó - tanulász módszertani tábor a Balatoni Múzeumban

Egy új kezdeményezést indítottunk 2015-ben, olyan tábort, amely abban segít az általános iskolás gyerekeknek, miként tanuljanak, azon gyermekeknek, akiknek tanulási nehézségeik vannak, és azoknak is akik szeretnének még könnyebben és hatékonyabban tanulni. A kezdeményezés úttörő, ilyen még a hazai múzeumi életben nem volt. Viszont magát a tanulás tanítását segíti, hogy olyan környezetben lehetnek a fiatalok, ami amúgy is játékosan segít az ismeretek elsajátításában. A nap egy részében a tanulást segítő módszereket ismerik meg, majd a múzeumi gyűjtemény és kiállítás segít a módszerek alkalmazásában. A Balatoni Múzeum gazdag gyűjteménye és sokrétű kiállításai révén minden tantárgy tanítása megvalósítható. Így lesz egy kis régészkedés, ismerkedés kőzetekkel, a restaurátor munkájával.

A tábor alatt gyerekfelügyeletet biztosítunk naponta 7.30-16.30-ig a Balatoni Múzeumban.

Étkezési lehetőségek a tábor idején:
abban az esetben, ha a múzeum épületében van a program, a gyerekeket elkísérjük egy közeli étterembe, ahol menüt lehet fogyasztani. A múzeumban kész étel tárolására és fogyasztására közegészségügyi okokból nincs mód.
Amennyiben terepen vagyunk, úgy hideg, nem romlandó élelmet és vizet célszerű csomagolni
A táborok véglegesnek tekinthető napi szintű programjait minden esetben a tábor turnusokat megelőző héten juttatjuk el a jelentkezőknek.

További információ:

Németh Péter múzeumpedagógus
muzeumpedagogia@balatonimuzeum.hu
Jelentkezés az alábbi linken:

https://goo.gl/forms/x0cYPzD1ZC8RX4kD2

A táborok díjai az étkezés költségeit nem tartalmazzák.
A programváltoztatás jogát a Balatoni Múzeum fenntartja.