Becehegyi bortúra

Véget ért a szüret, a szőlő már a hordóban várja, hogy folyékony arannyá váljon, mi pedig újra kinyitjuk a pincéket Balatongyörökön. Látogasson meg minket ősszel is, hiszen a Balaton nem csak a jobbnál-jobb strandok, de a finomabbnál-finomabb borok hazája!

Október 23-án, 15.00-18.00 óra között hangulatos borkóstolón vehet részt a Lekics Borháznál, valamint a Hatod Vendéglőben a falu fő utcájában (Kossuth Lajos utca), de ha az őszi Balatonban szeretne gyönyörködni, akkor sem kell messzire mennie, ugyanis a festői panorámát nyújtó Becehegyen a Simándy, Bece, Eke, Fáró és az Áldos Pince, valamint a Barka Családi Szőlőbirtok borait veheti górcső alá a kápolna lábánál. A Szépkilátónál a Hold és Csillag Étterem, a Fenyves Büfé, valamint a Rózsa és Tövis Büfé is várja a borkedvelőket.

A holnap, 2021. október 23-án megrendezésre kerülő Becehegyi Bortúra programjában változás történt.

Sajnálattal közöljük, hogy a bortúrára szervezett ingyenes BORTAXI szolgáltatásunk technikai okok miatt elmarad!!!

Aki autóval érkezne, érdemes az autót letenni a szépkilátói parkolóban és sétálva megtenni az utat a kápolnáig (kb. 30 perc gyalog). Illetve vezetett gyalogtúra is indul 14.30-kor a Tourinform iroda (Kossuth L. u. 64.) elől a Becehegyi pincékhez, melyen a mozogni vágyók felfedezhetik a Balaton őszi arcát.

Töltse nálunk a hétvégét, és fedezze fel a Balaton őszi arcát is!

 

 

 

Rendezvényeinken kép-és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A felvételek az önkormányzat által kiadott újságban, valamint a szervező intézmények weboldalain, közösségi médiás felületein felhasználásra kerülhetnek. Az adatkezeléssel kapcsolatban részletes tájékoztató a helyszínen elhelyezett közleményben található.