Becehegyi bortúra

Véget ért a szüret, a szőlő már a hordóban várja, hogy folyékony arannyá váljon, mi pedig újra kinyitjuk a pincéket Balatongyörökön. Látogasson meg minket ősszel is, hiszen a Balaton nem csak a jobbnál-jobb strandok, de a finomabbnál-finomabb borok hazája.

Október 7-én, 15-18 óra között hangulatos borkóstolón vehet részt a Fáró, Lekics Pincéknél és a Hatod Vendéglőben a falu fő utcájában, de ha az őszi Balatonban szeretne gyönyörködni, akkor sem kell messzire mennie, ugyanis festői panorámát nyújtó a Becehegyen a Simándy és a János Pince borait veheti górcső alá a kápolna lábánál. A Simándi pincénél legyen a vendégünk egy pohár borra és pincepörköltre!

Becehegy őszi arcát 14.30 órakor, a Tourinform iroda elől a pincékhez induló gyalogtúrán is felfedezheti! Ha az utat mégsem gyalog tenné meg, akkor 15 órakor Bortaxi indul a Tourinform Iroda elől!

Október 7-én érdemes kilátogatni a Becehegyre, mivel a 14 és 18 óra között részt vehet a Nagy Nyitott Balaton Borkereső játékban is!  A nyereményre jogosító vouchert rejtő boríték megtalálója, miután megosztotta a lefotózott vouchert a Facebookon, megemlítve a @Nyitott Balaton Facebook oldalát is, egy 6 üvegből álló helyi borválogatást vehet át a Simándi pincénél!
A boríték megtalálásában október 7-én a Nyitott Balaton és a Tourinform Facebook oldalon a rejtekhelyről közzétett kép nyújt segítséget!

Becehegyi bortúra (1)

12004883_960588963961360_759547311264438253_n

Látogasson el hozzánk és fedezze fel a Balaton őszi arcát !

#ősszelisBalaton