Térségi megjelenési csomag 2013

A 2013-as évtől új, komplex megjelenési csomagokat kínálunk hirdetőink részére!
A nyomtatott kiadványban megjelenő hirdetések mellé többféle on-line megjelenést is biztosítunk a www.west-balaton.hu weboldalon! Szeptember végéig 558.791-en keresték fel a www.west-balaton.hu weboldalt, mely már 6 nyelven (magyar, német, angol, orosz, lengyel, szlovák) érhető el. Eddig a hirdetések magyar, angol, német nyelven voltak elérhetőek, mostantól már a további 3 nyelv is választható lesz! Az internetes megjelenési csomagok árai olcsóbbak lettek, új banner hirdetési formák jelentek meg, melyekkel már át lehet linkelni a szolgáltató saját weboldalára is. 2013-ban több internetes kampányt indítunk – 15 millió Ft értékben – a térségi TDM pályázat keretén belül, így azok a szálláshelyek, melyek kiemelt megjelenést kapnak a weboldalon, azok több érdeklődőre, vendégre számíthatnak!
A Travel Magazin szolgáltatói melléklete 25.000 példányban kerül kiadásra, mely egy évre szól. A kiadvány nem tartalmaz nyelvi mutációt, azaz a 3 nyelv (magyar, angol, német) egy kiadványban kerül megjelenítésre A/4-es méretben, 4+4 színnyomásban.

AJÁNLAT – MEGJELENÉSI CSOMAGOK ÉS ÁRAK:

1. Profi csomag:

a. – Megjelenés a Travel Magazinban 1/2 oldalon
2 db fotó, logó, elérhetőségek, 300 karakter szöveg/nyelv (magyar, német, angol), csomagajánlat vagy árak feltűntetése, 26 db piktogram

b. – Kiemelt megjelenés a www.west-balaton.hu weboldalon:
Általános leírás (akár 6 nyelven is – magyar, német, angol, orosz, lengyel, szlovák), korlátlan kép feltöltés. Elérhetőségi adatok: cím, telefon, fax, e-mail, honlap cím (linkelés nélkül), szolgáltatások, térképes megjelenítés, ár feltüntetése, közvetlen ajánlatkérő funkció, csomagok és akciók megjelenítése, saját adatlapon konkurens szálláshelyek listájának letiltása, évi 2 alkalommal megjelenés a turisztikai hírlevélben, szálláskereső listázáson garantált „Extra csomag” előtti helyezés.
Január-február hónapban megjelenítjük hirdetését a www.west-balaton.hu összes banner felületén – főoldalon, tartalmi aloldalon és szállás aloldalon – ÁTLINKELÉSSEL a szálláshely a SAJÁT weboldalára!
ÁR: 150.000,- Ft + Áfa

2. Extra csomag:

a. Megjelenés a Travel Magazinban 1/4 oldalon, melynek tartalma:
1 db fotó, logó, elérhetőségek, 150 karakter szöveg/nyelv (magyar, német, angol), ár feltűntetése: -tól –ig vagy csomagajánlat, 24 piktogram

b. Kiemelt megjelenés a www.west-balaton.hu weboldalon:
Általános leírás (akár 6 nyelven is – magyar, német, angol, orosz, lengyel, szlovák), korlátlan kép feltöltés. Elérhetőségi adatok: cím, telefon, fax, e-mail, honlap cím (linkelés nélkül), szolgáltatások, térképes megjelenítés, ár feltüntetése, közvetlen ajánlatkérő funkció, csomagok és akciók megjelenítése, saját adatlapon konkurens szálláshelyek listájának letiltása, évi 1 alkalommal, megjelenés a turisztikai hírlevélben, szálláskereső listázáson garantált „Bővített csomag” előtti helyezés.

ÁR: 85.000,- Ft + Áfa

3. Bővített csomag:

a. Megjelenés a Travel Magazinban 1/8 oldalon
1 db fotó, logó, elérhetőségek, ár feltűntetése: -tól –ig 12 piktogram

b. Kiemelt megjelenés a www.west-balaton.hu weboldalon:
Általános leírás (akár 6 nyelven is – magyar, német, angol, orosz, lengyel, szlovák), korlátlan képfeltöltés, elérhetőségi adatok: cím, telefon, fax, e-mail, honlap cím (linkelés nélkül), csomagok és akciók megjelenítése, saját adatlapon konkurens szálláshelyek listájának letiltása, szálláskereső listázáson garantált „Alap” csomag előtti helyezés

ÁR: 45.000,- Ft + Áfa

4. Alap csomag:

a. Megjelenés a Travel Magazinban 1/16 oldalon
1 db fotó, név, elérhetőségek (cím, 1 db telefonszám, weboldal vagy e-mail cím), 5 db piktogram.

b. Megjelenés a www.west-balaton.hu weboldalon:
Maximum 2 db kép (egy külső és egy belső fotó), általános leírás (akár 6 nyelven is – magyar, német, angol, orosz, lengyel, szlovák). Elérhetőség adatok: postai cím, szolgáltatások, térképes megjelenítés, ár feltüntetése, közvetlen ajánlatkérő funkció.

ÁR: 25.000,- Ft + Áfa

Azok a turisztikai egyesületek, akik vállalják a 2013-as évre szóló működési célú költségek befizetését, kedvezményes áron egész oldalt vásárolhatnak szolgáltatói hirdetőik számára, a hirdetési felületet a tagok között szabadon oszthatják fel, a hirdetéshez ugyanaz az on-line szolgáltatás jár, mintha a teljes árat fizetnék a tagok.

Számlázási ár: 1/1 oldal = 250.000.-Ft + Áfa

 

Szálláshelyek on-line megjelenési éves árai egyesületi tagok számára (Travel Magazin hirdetéstől függetlenül). Az árak ÁFA nélkül értendőek! (A csomagok részletezései a fenti 4 csomag b. pontjainál találhatóak!)

Alap csomag

Bővített csomag

Extra csomag

Profi csomag

Hírlevél megjelenés

Magánszállás 5 szobáig / apartmanig Ingyenes 5.000,- Ft 10.000,- Ft 30.000,- Ft 5.000,- Ft/alkalom
Magánszállás 5 szoba / apartman felett, panzió, kemping Ingyenes 10.000,- Ft 20.000,- Ft 60.000,- Ft
Hotel Ingyenes 15.000,- Ft 30.000,- Ft 90.000,- Ft

 

Banner hirdetés megjelenés ár kampányidőszakban (Ft/hét nettó)

                      Tartalmi oldal

                       Szállás oldal

Fix banner

25.000,- Ft

35.000,- Ft

Beúszó banner

40.000,- Ft

60.000,- Ft

Szöveges hirdetés

10.000,- Ft

20.000,- Ft

 

Banner hirdetés megjelenés ár kampányidőszakon kívül (Ft/hét nettó)

                      Tartalmi oldal

                    Szállás oldal

Fix banner

10.000,- Ft

15.000,- Ft

Beúszó banner

20.000,- Ft

25.000,- Ft

Szöveges hirdetés

10.000,- Ft

15.000,- Ft

A hosszabb távú megjelenésre, kérje testre szabott, egyedi ajánlatunkat!

SAJÁT SZERKESZTÉSŰ HIRDETÉS ELKÉSZÍTÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG!

Egyéb szolgáltatók (programgazda, Nemzeti Park, BAHART, éttermek, stb.) 30 % kedvezménnyel hirdethetnek a Travel Szolgáltatói Magazinban az alapárakhoz képest.

A fenti árak tartalmazzák a katalógus elkészítését, terjesztését legalább 23 bel- és külföldi vásáron személyes részvétellel (2sz. melléklet), Tourinform hálózaton belül, és a külképviseleteken keresztül.

Jelentkezési határidő: 2012. november 17.

A hirdetési díjak befizetésének határideje: 2013. január 31.

Hirdetés tartalmának leadása:
A hirdetési megrendelőt aláírva a zentai@west-balaton.hu e-mail címre (Zentai József) jutassák el scanelve, vagy faxon a 83/314-144-es fax számra, vagy levélben két példányban
A hirdetések tartalmát – a felület méret alapján meghatározottak szerint – a marketing@west-balaton.hu e-mail címre juttassák el.
Az on-line hirdetések anyagát az info@west-balaton.hu e-mail címre (Cseh András) jutassák el!
Az internetes banner hirdetések elkészítése a megrendelő feladata, melyet clickTAG-es formátumban kell leadni!
A katalógus hirdetés tartalmának összeállítása (szöveg, fénykép, piktogramok kiválasztása) a hirdető feladata.
A hirdetéseket a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda által megbízott grafikai stúdió szerkeszti.
A hirdetők szolgáltatásait piktogramok segítségével mutatjuk be, melyeket a 3. sz. melléklet tartalmaz.
A piktogramok 6×6 mm-es felületen kerülnek megjelenítésre. A szolgáltató a 3. sz. mellékletben szereplő listából választhatja ki az általa nyújtott szolgáltatásokat.
A hirdetési anyag leadáskor a hirdető a szolgáltatások sorszámának kiválasztásával határozza meg, mely piktogramok jelenjenek meg hirdetésben.

A megjelenés feltétele

A Travel Magazinban való megjelenés helyi turisztikai egyesületi tagsághoz, vagy támogatói alapdíj megfizetéséhez kötött:
– Azoknak a vállalkozóknak, akik tagjai annak a turisztikai egyesületnek, amely vállalja a 2013-es évre szóló működési célú költségek befizetését a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda számára, nem kell támogatói alapdíjat fizetniük!
– Azok a vállalkozók, akik nem tagjai egyik turisztikai egyesületnek sem, vagy az egyesület nem fenntartója a Kft.-nek, teljes összegű támogatói alapdíjat fizetnek.

Támogatói alapdíjak:

1. Hotelek: 21 szoba felett: fix díj 60-eFt, + 500 Ft/szoba +ÁFA
2. Panziók: 5 szoba felett fix díj 30-eFt, + 500 Ft/szoba + ÁFA
3. Magánszállás: fix díj 10-eFt, + 500Ft/szoba + ÁFA
4. Egyesületek-civil szervezetek: fix díj 100-eFt, + 500-Ft/tag + ÁFA
5. Egyéb szolgáltatók: cégek 25-eFt + Áfa, egyéni vállalkozó és intézmények 10-eFt +ÁFA

A támogatói alapdíj továbbra is külön tételként szerepel a hirdetések költségvetésében, mely külön kerül kiszámlázásra.

További információ:
Cseh András
Telefon: 83-511-660
E-mail: info@west-balaton.hu