Helyszín: Brix Bistro
Az új Év eslő borvacsorája a Brix Bistro-ban 2018. február 10-én!
Ezúttal Gere Attila pincészetével szeretnénk kényeztetni a bor és gasztronómia lelkes rajongóit.
Az esemény részvételi díja 14.900,- Ft/fő.
Időpont: 2018. február 10. 19.00 óra
Cím: 8380 Hévíz, Rákóczi u. 16-18.
Menü
Frici fehér 2017: Fehér paradicsom terrine, bazsalikom, sárgadinnye
Rosé 2017: Krémes tormaleves, melegen füstölt lazac, borsóhéj
Olaszrizling 2017: „Pulled gida”, balzsamos saláta, sütőtök
Syrah 2015: Variáció vargányára: ravioli és „cappuccino”, flambírozott nyúlmáj
Cabernet Franc 2015 (Villányi Franc): Vaddisznógerinc, marhapofa, tejszínes kelkáposztafőzelék, fóliás krumpli
Solus 2012: Eszpresszóhab, kávés brownie, marcipán
Megjelenési szándékát kérem jelezze a bistro@bonvital.hu e-mail címen vagy a +36 83 900 125 telefonszámon.