2020. első tavaszi gálavacsoráján visszakalauzoljuk az időben, grófi előkelőséggel és nagy szeretettel várjuk örömfőzésünkre!
13 séf a Tófürdő szállodájában
A séfpárokban vagy triókban elkészített fogások minden gálavacsora során egy adott téma köré épülnek. A Tófürdő szállodájában megrendezett vacsora nemcsak a helyszín, a tematika miatt is igazán különlegesnek ígérkezik.
A házigazda olyan kulcsszavak köré építette az estet, mint a hagyomány, tradíció, múltszázadok, vendégszeretet, dinasztia.
A séfek feladata ezúttal, hogy a Festetics György által építtetett szállodában olyan alapanyagokból készítsék el a fogásokat, amelyeket a gróf idejében is fogyasztottak és alkalmaztak. Vajon miben azonos és mitől eltérő a 18. századi alapanyag felhasználás a maitól? Milyen alapanyagokból készültek az ételek a Festetics dinasztiának és milyen ételeket fogyasztott a grófi család valamint a korabeli hétköznapi ember?
Érkezés: 18:30-tól
Várható befejezés: 22:00
A jegy ára:
- 13.000 Ft/fő
- Az ár tartalmazza a 6 fogásos vacsorát és a menühöz felszolgált borokat.
Jegyértékesítés 2020. február 13-tól.
Jegyek vásárlására lehetőség van:
- Személyesen a Hotel Spa Hévíz recepcióján a hét minden napján.
- Telefonon a megadott telefonszámon.
- Elektronikusan a megadott e-mail címen.
Helyszín:
Hotel Spa Hévíz, Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1.
Időpont:
2020.03.13. 19:00
A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!