<!–:hu–>Év végi jutalom: 8 hévízi álompihenés talált gazdára<!–:–>

Lezárult a Hévíz Card és a Hévíz Passport idei nyereményjátéka. A legszerencsésebbek már csomagolhatnak is és indulhatnak újra Hévízre feltöltődni!

A 2012-es év egyik újdonsága volt Hévízen, hogy a városi kedvezménykártya pontgyűjtő nyereményjátékkal bővült. Az összegyűjtött pontokat értékes helyi ajándékokra válthatták a vendégek (pl. csak 5 pont egy bögre, 10 pont egy üveg Hévíz Város Bora) és egyúttal nevezhettek a nyereménysorsolásokra is. Havonta ajándékcsomagok, december 3-án pedig egyszerre 8 db 2 éjszakás, 2 fős „Hévízi Álompihenés” került kisorsolásra!

A sorsolást Kepli József János, Hévíz város Alpolgármestere nyitotta meg azzal, hogy kihúzta az első nyertest. Ezt követően elmondta, hogy az év első 9 havi vendégforgalmi statisztikája alapján a fürdőváros vendégforgalma enyhe növekedést mutat, mind a belföldi, mind a külföldi vendégek vonatkozásában. A Hévíz Card további fejlesztése is azt célozza, hogy hosszabb tartózkodási időre és gyakoribb látogatásokra ösztönözze a vendégeket.

SNV80082.JPG

A nyertesek kihúzásában a Tourinform Irodába betérő vendégek segédkeztek még. „Fáradozásaikat” ajándékcsomaggal köszönték meg a szervezők.

A kártyát legnagyobb arányban a hazai vendégek használták, ezért a belföldi igényeknek megfelelően fejlesztettük tovább. – tudtuk meg Gallai Renátától, a Hévízi Tourinform Iroda vezetőjétől. – Sokan már az üdülés megtervezése előtt érdeklődtek a kedvezményekről és ezek alapján alakították ki hévízi programjukat. Több mint 40 szolgáltató kedvezményes mobile casino ajánlatai közül válogathatnak a Hévízre érkezők. Jelentősen nőtt a résztvevő éttermek, wellness részlegükbe belépőt kínáló szállodák és az aktív programokat kínáló szolgáltatók száma, így a fiatalabb korosztályoknak is csábító szolgáltatásokkal bővült. A kártyával kedvezményes tófürdő jegyek mellett, számos wellness és kozmetikai kezelés is igénybe vehető.

A Hévíz Card kedvezményei folyamatosan érvényesek. A kártya kiváltása továbbra is minden vendég számára ingyenes, aki legalább 2 éjszakát eltölt Hévízen, ezért télen is nagy érdeklődésre számítanak a szervezők. A 2013-as évre új nyereményekkel töltik fel a pontgyűjtő játékot, ezért érdemes jövőre is játszani.

 

Hol pihenhetnek a szerencsés nyertesek?

Danubius Health Spa Resort****superior

Club Unicum Apartmanház

Hotel Aquamarin***

NaturMed Hotel Carbona ****superior

Hotel Európa fit**** superior

Prestige Ház ****

Hunguest Hotel Helios***superior

Hotel Sante***

HC_kartya.jpg

Bővebb információ:

Hévíz TDM Egyesület – Tourinform Hévíz
Tel.: 06/83/540-070
E-mail: office@hevizmarketing.hu
http://www.heviz.hu/hevizkartya