Megnyitotta kapuit az ország harmadik High-tech Sportok Bázisa

Csapatépítős_c

Mátrafüred és Budapest után a legújabb High-tech Sportok Bázisa, a HSB3 Hévízen várja az érdeklődőket, a természet és a high-tech sportok szerelmeseit, vagy azokat, akik különleges városnézésre vágynak. A Bázison egy speciálisan felépített pályán lehet az alapozó tréning nyújtotta kezdő ismereteket megszerezni, a továbblépés pedig egy izgalmas túra lehet. Az e-roller azok számára kiváló, akik a gurulás élményének megszerzése mellett kissé kényelmesebb testmozgásra vágynak, vagy a városnézést, netán a csodás park megtekintését ezen az eszközön képzelik el. Egyedülálló újdonság a Renault Twizy, amely a legtesthezállóbb városnéző alkalmatosság. Hévízen egyedülálló full extrás programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt!

Mi is az a segway?

A segway egy önegyensúlyozó, kétkerekű elektromos meghajtású eszköz. A készüléket az USA-ban találták fel, első bemutatkozása 2001-ben volt. A felhasználó az eszközt a testsúlyának előre, illetve hátrahelyezésével, valamint a kormány jobbra – balra döntésével online casino irányítja.

Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt.

A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják  számításukat, ha velünk túráznak.

Az eredeti amerikai segway páratlan élményt nyújt! Nem is hinnék, milyen egyszerű kezelni!

Ízelítőül a túrakínálatból

Tündérrózsa segway”tréning” kezdőknek
Specialitás: oktató által irányított mentális és sporttréning, a high-tech járgány megismerését segítő egyedi fejlesztésű és építésű akadály-pályán

Forrás segway túra
Specialitás: oktató által vezetett alaptúra, a tréningen szerzett ismereteket alkalmazza valós túraterepen

Római discover segwaytúra középhaladóknak
 Kezdő túránkon az egész család együtt barangolhatja be a titkok városát. A túrát az idősebb korosztálynak is bátran ajánljuk.

Római aréna VIP
Közepes nehézségi fokú, speciális programelemeket tartalmazó túra középhaladóknak. Oktató által felügyelt túra, a felfedezők, hősök és életigenlők túrája.

Hévíz by night – éjszakai túra fejlámpákkal
Közepes nehézségi fokú túra középhaladóknak. Oktató által felügyelt túra, a bátrak, bevállalósak, a felfedezők túrája.

Böngéssze a www.hsb.hu oldalt, válasszon élményt, válasszon kalandot!