<!–:hu–>Karácsonyi üdvözlet<!–:–>

Karácsony közeledtével és még az új év beköszönte előtt sokan számot vetnek magukban az elmúlt év történéseivel kapcsolatban. Valószínüleg nem csak az ünnep fényében látszik úgy, hogy sikeres évet zárhatunk…
Csak néhány említésre méltó eredmény, legfőképpen azért, mert a sikerek mindig közösek!

közös weboldalunk, a www.west-balaton.hu, több díjat nyert, többek között az Év honlapja különdíja, Felhasználóbarát honlap díja. A folyamatos tartalmi fejlesztések és a nyári internetes kampányunk eredményeképpen a látogatottság a nyári időszakban meghaladta a 160.000 főt.

– kerékpáros térképünk a Kiváló KERÉKPÁROS térkép verseny első helyezettje lett

slots minden pesszimista várakozás ellenére a térség legfontosabb turisztikai kiadványa, a TRAVEL MAGAZIN, amely továbbra is az egyik legkelendőbb kiadvány a Balaton régióban, sőt 2011-re újabb 4 oldallal bővül.

– az új elveken működő Keszthely kártyával nem csak újabb szolgáltatókat sikerült együttműködésre bevonnunk (éttermek, programszolgáltatók), hanem jelentősen bővült Keszthelyi Turisztikai Egyesület taglétszáma is.

– végül, de nem utolsósorban: a Kft szervezeti átalakítása folytán a cég – a Balaton régióban mindenképp elsőként – már jelen pillanatban is pályázatképes a térségi TDM pályázat kiírásának megfelelően, és minden valószínűség szerin januárban pályázni is fogunk.

A fentiek ismeretében mindenkinek köszönöm a 2010-es évben végzett munkáját, segítségét, támogatását, és nem utolsósorban a pénzügyi hozzájárulásokat.

Békés karácsonyt, és boldog új évet kívánunk minden Partnerünknek!

Tar László, Zámbóné Hajdu Andrea, Cseh András, Zentai József