Balatoni ingatlanok és Hévízi ingatlanok


A hévízi Exclusive Ingatlan Iroda eladó ingatlanokat kínál Hévízen és a környéken, a Balaton parton balatoni ingatlanokat, balatoni nyaralókat, balatoni családi házakat  ügyfelei részére. A hévízi Exclusive Ingatlan Iroda ügyfelei egyaránt külföldi – elsősorban orosz, angol, német, újabban arab és kínai országokból érkező vevők – és magyar vásárlók, akik folyamatosan keresnek ingatlanokat  a környéken.

A Nyugat-Balatoni régió kiegészítve a Hévízi-tó és környéke által kínált egyedülálló lehetőségekkel kétségtelenül hazánk egyik leglátogatottabb tájegysége. Természetesen a régió népszerűségének köszönhetően, a környék ingatlanpiaca is állandó mozgásban van, Budapest kivételével, egyedül ebben a régióban tapasztalható a folyamatos élénk kereslet a minőségi ingatlanok iránt, elősegítve a folyamatos árstabilitást, sőt áremelkedést.

A környék ingatlanpiaca a magas életszínvonalból adódóan, a nagyszámú külföldi és belföldi turisták jelenléte, a külföldi állampolgárok letelepedésének köszönhetően folyamatosan pozitív irányban fejlődik. A hévízi ingatlanpiac egyaránt vonzó a vásárlók és a befektetők szempontjából is.

Az Exclusive Ingatlan Iroda kiemelten kezeli a Hévíz környéki ingatlan projekteket, és a környéken jelen lévő magyar és külföldi ingatlan befektetőket. Az ingatlan beruházások során szorosan együttműködik a beruházókkal valamint a helyi hatóságokkal és önkormányzatokkal, annak érdekében, hogy új, piacképes, minőségi ingatlanok kerüljenek kialakításra a különböző projektek során, melyet az Exclusive Ingatlan Iroda sikeresen értékesíthet.

Az Exclusive Ingatlan Iroda a környék legjobb ajánlatait kínálja az érdeklődőknek, folyamatosan keresi az eladó hévízi ingatlanokat. Hévízi és Balatoni eladó ingatlanával kapcsolatosan kérjük keresse Kovács László Ügyvezetőt a 06 30 2162474 telefonszámon. Kovács László kitűnően ismeri a helyi ingatlanpiacot, 1996 óta dolgozik Hévízen, eladó balatoni ingatlanával és hévízi ingatlanával, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

Az Exclusive Ingatlan Iroda legfrissebb ajánlatit tekintse meg az alábbi honlapon: www.exclusive-immo.hu,

Az ingatlanokkal kapcsolatosan keresse fel hévízi ingatlan irodánkat:

8380 Hévíz, Jókai utca 16.

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig 09.00-17.00 óráig, Szombaton 09.00-13.00 óráig,

Előzetes időpont egyeztetéssel akár hétvégén is állunk rendelkezésére!