A Borász és a Séf: a hévízi Brix Bistro megrendezi első borvacsoráját, melyet a Kreinbacher Birtok borai és pezsgői koronáznak meg.
Hangulatos élőzenével és finomabbnál finomabb ételkülönlegességekkel várunk mindenkit, aki szeretne hétköznap is kikapcsolódni. A borokat és pezsgőket Baráth Sándor, a Kreinbacher Birtok borásza prezentálja.
Toldi József, a Kreinbacher Birtok konyhafőnökének alkotásai
Keta lazackaviár avokádókrémmel
Kreinbacher Prestige Brut
Langyos lazacpisztráng „uborkasalátával”, édeskömény kompóttal
Kreinbacher Nagy Somlói 2015
„Paprikás csirke” medvehagyma pesto-val, házi nudlival
Kreinbacher Juhfark 2015
Balázs Ferenc Executive Chef ételkreációi
Málna sorbet pezsgőkaviárral
Kreinbacher Brut Classic
Pisztáciás kéregben sült borjúszűz karamellizált eperrel,
mentás zöldborsóval
Kreinbacher Öreg Tőkék Bora 2015
Fehércsokoládé mousse mangóval
Kreinbacher Extra Dry
Helyszín: Brix Bistro – Hévíz, Rákóczi u. 16-18.
Időpont: 2017.06.20. 19:00
Ár: 15.000,- Ft/fő
Asztalfoglalás: info@bonvital.hu • +36 83 900 125