„A reformkor elfeledett ételei” vacsoraest.
A „13 séf” hévízi gasztronómiai rendezvénysorozat következő helyszíne, 2019. április 13-án, szállodánk lesz.
Immár 3. alkalommal főznek együtt a hévízi és környékbeli szállodák séfjei egy közös est alkalmával. A rendezvény ötletgazdája Farkas Bálint, szállodánk séfje, akinek az eseménysorozattal az ismerkedésen és baráti összefogáson túl az örömfőzés a célja.
A tematika és az alapanyagok kitalálója a rendezvény házigazdája, séfünk, Barcza Zoltán.
Ez alkalommal a reformkor elfeledett alapanyagait felhasználva készítik el a séfek – párokban –a hatfogásos menüsort. Galambbegy, tyúkhúr, lestyán, éticsiga, sóska, csicsóka, kucsmagomba, csuka, dévérkeszeg, bárány, köles, zeller…és sok más érdekes alapanyag.
Ezekből milyen fogások készülnek? A határ a séfek fantáziája.
Nem áruljuk el előre, ez csak az est folyamán derül ki. A fogások feltálalásakor a séfek maguk mondják el, hogy mi került pontosan a tányérra. A különleges fogásokat gondosan válogatott borsor kíséri.
A séf csapat munkáját Zámbó Tibor, szállodánk F&B igazgatója mentorként segíti.
Te sem hagynád ki ezt a gasztronómiai élményt?
Akkor Téged is várunk szeretettel a gálavacsorára.
Foglalj helyet időben!
Esemény:13 SÉF gasztro rendezvény
Időpont: 2019.04.13. 19:00 óra
Helyszín: NaturMed Hotel Carbona | Bálterem
A jegy ára: 13 000 Ft/fő. Az ár tartalmazza az ételek és ahhoz felszolgált borok árát is.
Érkezés: 18:30 – 19:00 óra között.
Megnyitó időpontja: 19:00 óra
Várható befejezés: 22:00 óra
Jegyvásárlás: 2019. márc. 13-tól a NaturMed Hotel Carbona****superior Guest relation pultnál személyesen naponta 9-17 óra között.
E-mail: program@carbona.hu
Tel: 06 83 501 512