Keszthelyi Nyári Játékok 2017

Időpont: 2017. július 27 – augusztus 4. 20:30
Helyszín: Keszthely, Festetics-kastély parkja

Keszthelyi NYári Játékok 2017 - Házassági leckék középhaladóknak

Keszthelyi Nyári Játékok –világsiker az emelt nézőtér előtt

A XVIII. Keszthelyi Nyári Játékokon a Házassági leckék középhaladóknak című előadást játsszuk Stohl András, Kovács Patrícia, Balsai Móni és Schmied Zoltán főszereplésével a Festetics Kastély parkjában. A gyönyörű környezet, ősfás park, varázslatos nyáresték maradnak, idén először azonban emelt nézőtérrel készülünk, hogy a hátsó sorok nézőinek is tökéletes színházi élményben legyen része. Július 27 és augusztus 4. között nyolc alkalommal játsszuk az előadást.
Florian Zeller az utóbbi évek egyik legsikeresebb fiatal drámaírója. A még csak harmincas francia sztárszerző 2011-es vígjátéka, a Házassági leckék középhaladóknak az idei évad legnagyobb vígjátéksikere lett a Centrál Színházban, pár óra alatt fogynak el a jegyek az előadásokra.
A Házassági leckék középhaladóknak olyan, mint a francia bor, elegáns és könnyed. Mint oly sok frivol komédiának, ennek az előadásnak is a hűtlenség a motorja. Hőseink, Michel és Alice titkos viszonyt folytatnak házastársaik, Laurance és Paul háta mögött. A helyzetet bonyolítja, hogy Paul Michel legjobb barátja. Michel – hogy senki ne sérüljön – “mindenki érdekében” hazudozni kezd. Hazudik élvezettel, hazudik szenvedéllyel, majd hazudik zavartan és kétségbeesve. A hazugság úgy árasztja el az életüket, mint nyitva felejtett csap a lakást. Vajon megússzák?
A Keszthelyi Nyári Játékokat először 2000-ben rendezték meg a Festetics-kastély parkjában. Básti Juli és Puskás Tamás kezdeményezése azóta is sikeresen működik, szabadtéri színházat és kultúrát csempészve a Balaton nyugati medencéjébe. Idén már tizennyolcadik alkalommal költöznek le a Centrál Színház művészei Keszthelyre, hogy megtartsák a Balaton part egyik legnagyobb színházi ünnepét.

Szereplők: Stohl András, Kovács Patrícia, Balsai Móni, Schmied Zoltán
Rendező: Puskás Tamás

Internetes jegyvásárlás: www.keszthelyinyar.hu
Jegyek a keszthelyi Tourinform irodában már kaphatók! H-P: 9-17 ill. Szo: 9-13 óráig

Jegyár: minden előadásra a 3. sorba 7.500,- ft/db, a 8. és 11. sorba 5.900,-ft/db, illetve a 16. sorba 4.500,- ft/db.