Jutka Vendégház


8380 Hévíz, Dr. Babocsay József utca 5/a.
A Judit Apartmanház Hévíz zöldövezetében található, ahonnan kényelmes sétával érhető el az Európa-hírű termál tó, illetve a fürdőváros centruma. Szemben a nagyobb apartmanházakkal, szállodákkal, itt az ideális üdülés, pihenés feltételei biztosítottak. Bemutatkozás A Judit Apartmanház Hévíz zöldövezetében található, ahonnan kényelmes sétával érhető el az Európa-hírű termál tó, illetve a fürdőváros centruma. Szemben a nagyobb apartmanházakkal, szállodákkal, itt az ideális üdülés, pihenés feltételei biztosítottak, a családias jelleg miatt. A ház ízléses előkerttel rendelkezik, melyhez mediterrán hangulatot idéző kis udvar is tartozik pavilonnal. Elhelyezés:
Az épület emeleti részén külön feljáróval 3 szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szobákhoz tartozik egy kis felszerelt konyha hűtővel, illetve étkezővel. Mindhárom szoba kétágyas, fürdőszobás, külön televízióval, illetve minden szobához erkély is tartozik, bútorokkal (asztal, szék, ruhaszárító).
Az épület felső szintjén még egy 50 m2-es lakrész is van, mely négy fő részére ideális. Itt is található egy felszerelt kis konyha étkezővel, hűtővel, egy fürdőszoba tusolóval, illetve egy TV. Az egyik szoba erkélyes, ahonnan csodálatos a panoráma Hévíz városára, a környező településekre illetve hegyekre.
Szolgátatások:
Fürdőszobás vagy zuhanyozós szobák, saját kert, TV a szobában, zárt parkoló
Az udvarban zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére. A ház vendégei kis kártyát kapnak kézhez, mely kedvezményes fürdőjegyre jogosít, illetve egyes éttermek, borozók, üzletek szolgáltatásait is kedvezménnyel vehetik igénybe.
 
Felkeltettük az érdeklődését? Látogasson el Ön is hozzánk! Címünk: 8380, Hévíz Dr. Babocsay József utca 5/a. Telefonszámunk: +36 83 341-958
Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése

Városháza 0,2 km Városháza Városháza - Hévíz egyik fontos látványosságai közé tartozó épületet 1950-ben építették. Szentlélek Római Katolikus templom 0,2 km Szentlélek Római Katolikus templom A hévízi Szentlélek Római Katolikus templom Bocskai János építész tervei alapján készült. Sétáló utca | Hévíz 0,5 km Sétáló utca A Rákóczi utca teljes hosszában sétáló utcaként funkcionál. Ez az utca köti össze a Széchenyi utcát (ami a főutca) a dr. Schulhof Vilmos sétánnyal. Artmozi 0,5 km Fontana Filmszínház A 2005-ben felújított 104 fő befogadóképes mozi a sétálóutcán található. Modern digitális technológiával rendszeresen vetítenek 3D filmeket is. Művészeti kiállítások | 0,6 km Művészeti kiállítások A művészeti kiállítások mellett a városban működnek művészeti csoportok is. dr. Schulhof Vilmos sétány 0,7 km Dr. Schulhof Vilmos sétány dr. Schulhof Vilmos sétány a Hévízi Tófürdő körüli park része. Véderdő Park 0,7 km Véderdő, park A Hévízi tavat véderő és park veszi körül. A Deák tér felől elindulva számos sétaút közül választhatnak a kirándulni vágyók. Büfé Sor 0,7 km Büfé sor Ha egy ízletes lángosra, vagy sült kolbászra támadt étvágya, akkor itt válogathat a legjobb büfék közül. Szobrok, szoborpark, pantheon 0,8 km Szobrok, szoborpark, pantheon Hévíz városa nem csak gyógytaváról, és gyógyiszapjáról híres, hanem mert a város majd minden pontján található szobor vagy emlékmű. Református templom 0,9 km Református templom A hévízi református templomot a református és az evangélikus felekezet egyaránt használja istentiszteletek, illetve gyülekezeti alkalmak lebonyolítására. Jézus szíve templom 1,5 km Jézus szíve templom A hévízi Jézus szíve templomot Bocskai János építész tervei alapján építették. Halott Római Katona 1,7 km Római katona sírja Halott római katona sírja - 1925-ben találtak rá földmunkák során, teljes épségben. Egregyi Borospincék 1,8 km Egregyi borospincék Hévíz egregyi városrésze a gasztronómiáról ismert. A város központjától egy kellemes 25 perces sétával érhetnek ki a borospincékhez. Árpádkori Templom 2,2 km Árpád kori templom A hévízi Árpád kori templom építésének pontos ideje nem ismert, valószínűleg a 13. század közepe körül építették. Történelmi Villák 2,4 km Történelmi villák Hévíz városa több régi korok építészeti stílusát idéző épülettel büszkélkedhet. 5464,9 km Egregyi Múzeum A 2015. októbere óta működő, Egregyen újonnan létesített múzeumban látható állandó tárlat leletei széles időintervallumot ölelnek fel: a kiállítás Krisztus előtt 6 ezertől indul s a középkorral zárul.