Vonyarcvashegyi Lido Strand

Strandok Vonyarcvashegyen

Általános információ

Nyitva tartás: június 3. – szeptember 4. 8:00-18:00
Belépők:
Felnőtt: 850 Ft
Gyermek (4-14 év): 350 Ft
Tanuló (>14 év, diákig.-nyal): 450 Ft
Nyugdíjas: 450 Ft

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Hetijegy (7 alkalom)
Felnőtt: 3.500 Ft
Gyermek (4-14 év): 1.700 Ft
Tanuló (>14 év, diákig.-nyal): 2.000 Ft
Nyugdíjas: 2.000 Ft
Családi jegy (2 felnőtt + 2gyermek, + gyerek 1.500 Ft): 10.000 Ft

Idényjegy 2018
Felnőtt, gyermek, diák, nyugdíjas: 20.000 Ft

Kabinjegy:
Heti: 2.000 Ft
Szezon: 20.000 Ft

Kedvezményes üdülőtulajdonos szezonjegy: 3.000 Ft (+1.500,- Ft regisztrációs díj)

West-Balaton kártya

Hetijegy (7 alkalom) Családi  jegy (2 felnőtt + 2 gyerek): 10.000 Ft

A strandon található Tourinform Irodában értékmegőrző üzemel.
A Lido Strandon MKB, OTP SZÉP-kártyában és bankkártyával is lehet fizetni.
A belépőjegy ára az ÁFA-t tartalmazza.
Parkolás: ingyenes

A vonyarcvashegyi strand – remek meccsek, napsütés, vidámság, jókedv! Ennél több és jobb nem is kell, hogy mindenki jól érezze magát!

Vonyarcvashegy éppúgy méltán büszkélkedhet hatalmas füves területű, homokos partszakaszával, mint a kicsik kényeztetését szolgáló gyermekmedencével, EU komfortos játékaival és óriáscsúszdájával.

A vonyarci strandon a fürdőzés mellett számtalan színvonalas egyéb szolgáltatás is biztosítja a gondtalan pihenést. Többek között:

Hogy a strandolás még emlékezetesebbé váljon, július elsejétől a Lidó Strand család és vendégbarát animációja várja a család minden tagját.

A gyerekek kézműves sátorban rajzolhatnak, festhetnek vagy mini olimpiákon mérhetik össze ügyességüket különböző sorversenyekben vízben és földön egyaránt, de a kalandos kincskeresésbe is benevezhetnek, ahol kalózokkal vívhatnak csatákat.

A felnőttekre is gondoltunk, akik délelőttönként aerobikkal indíthatják a napot, hogy délután felfrissülve strandröpi, tollas, kézilabda és foci-, vagy akár pókerbajnokságokba nevezhessenek be.

Sok szeretettel várjuk az aktív pihenésre vágyó vendégeinket, ahol mindenki megtalálhatja a szórakozás és játékosság lehetőségét. Ugye kihagyhatatlanul hangzik?

Érdekességek

Hogy a strandolás még emlékezetesebbé váljon, július elsejétől a Lidó Strand család és vendégbarát animációja várja a család minden tagját. A gyerekek kézműves sátorban rajzolhatnak, festhetnek vagy mini olimpiákon mérhetik össze ügyességüket különböző sorversenyekben vízben és földön egyaránt, de a kalandos kincskeresésbe is benevezhetnek, ahol kalózokkal vívhatnak csatákat. A felnőttekre is gondoltunk, akik délelőttönként aerobikkal indíthatják a napot, hogy délután felfrissülve strandröpi, tollas, kézilabda és foci-, vagy akár pókerbajnokságokba nevezhessenek be.

Képek a vonyarcvashegyi strandról