Diási Játékstrand

Diási játékstrand

Virtuális séta

3d Lido Strand
Tegyen egy virtuális sétát a Diási Játékstrandon!

Általános információ

Pénztári nyitva tartás:

08:00 – 19:00

Belépő díjak 2018-ban:

Napi jegy:

  • felnőtt 850 Ft,
  • gyerek (4-14 éves) 500 Ft

Úszójegy (zárás előtt 1 órával):

  • felnőtt 650 Ft,
  • gyerek (4-14 éves) 350 Ft

Családi napijegy (2 F, 2 GY): 2200 Ft
Diák és nyugdíjas jegy:
600 Ft

Parkolás:

ingyenes

Gyermekjegy:

4-14 éves korig. Gyermekjegyhez 1 ingyenes csúszás jár az óriáscsúszdán a gyerekeknek. A strand SZÉP Kártya elfogadóhely!

Érdekességek

Diási Játékstrandon Strandrádió szórakoztatja animátorainkkal együtt a strandolókat. Naponta játékos vetélkedők, vízi- és sportprogramok, vízi aerobic, mini diszkó, társasjátékok, hogy ne csak a napozás és a lubickolás jelentse a strandolást. A Diási Játékstrandot 2010, 2011, 2013, 2014 után 2015-ben ismét a régió egyik legkedveltebb strandjának választották a balatontipp.hu oldalon.

A balatoni strandok egyik gyöngyszeme a családbarát Diási Játékstrand.

Diási Játékstrand HomokvárKomoly fejlesztéseknek köszönhetően gyerekparadicsommá vált: a delfin alakú pancsolóban a legkisebbektől minden korosztály biztonságban élvezheti a Balaton selymes vizét, vehet részt homokvárépítő versenyen, kalózkodhat a hajó-játszótéren, de szívesen veszik birtokba baráti társaságok, családok is a különböző társasjátékokat, mint: malom, sakk, ki nevet a végén, twister, ugróiskola, de említhetjük a számtalan sportpályát is vízen és szárazon. A mozogni vágyókat strandröplabda-pályák éjszakai világítással, strandfoci, tengó, streetball, ping-pong asztalok, petang, tollaslabda várják, de a Balatonban is kedvükre fejleszthetik labdaérzéküket, hiszen röplabdaháló, kosárpalánk, fejelő kapuk, és vízilabda pálya kínálnak felhőtlen szórakozást. A mediterrán hangulatú strandon szórakoztatásról animátoraink gondoskodnak. Szervezésükben vetélkedők, bajnokságok, játékok, sportprogramok ígérnek felejthetetlen balatoni élményeket kicsiknek és nagyoknak, vízen és szárazon. Ha ez mind nem elég akkor Diási Strandi Élménypark óriáscsúszdával, trambulinokkal, strandkajakkal, vízibiciklivel és még sok-sok játékkal várja kedves vendégeit. Diási Játékstrand SportAktuális információkat, rendezvény és programajánlót, nyaralási tippeket, étteremajánlót, időjárás előrejelzést, szórakoztató zenei programot a  Strandrádió biztosít. A déli órákban az árnyas fák övezte zöldfelületet ajánljuk strandolóinknak, vagy a színvonalas éttermek kínálta széles választék felfedezését, hiszen a balatoni nyaralás elengedhetetlen része például egy jó fokhagymás lángos egy hideg sörrel. Az autóval érkezőket ingyenes, részben árnyékos parkoló várja, a kerékpárosok részére fedett, de akár zárt tároló is rendelkezésre áll. Strandoló vendégeink értékeiket zárt értékmegőrző szekrényekben helyezhetik biztonságba. Az internet világában – ingyenes szolgáltatásként – laptoppal érkező  vendégeink részére wifi került kiépítésre, de akinél nincs saját számítógép, azok se keseredjenek: a nyári szezonra a strandra költözik az e-Magyarország pont, így bárki meg tudja nézni e-mailjeit, letöltheti nyaralási fotóit. Kedvezményes strandbelépő csoportoknak, diákoknak, nyugdíjasoknak, de Gyenesdiás Plusszal a kedvezménykártya tulajdonosa egy hétig ingyenesen látogathatja a családbarát üdülőfalu strandjait. Apró vendégeink részére továbbá ingyenes csúszást biztosít a gyerekjegy (és a napi családi jegy) mellé az Önkormányzat a vízi csúszdára. A strand SZÉP Kártya elfogadóhely.  Keresse a Gyenesdiás Plusz kedvezménykártyát! További információ: Tourinform Gyenesdiás, 83/511-790, gyenesdias@tourinform.hu

Képek

Térkép

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése