Diási Játékstrand

Diási játékstrand

Általános információ

Pénztári nyitva tartás:

08:00 – 19:00

Belépő díjak 2021-ben:

Elő- és utószezonban (06.12. – 07.02. és 08.23. – 08.31.):

Napi jegy:

  • felnőtt 850-900 Ft,
  • gyerek (4-14 éves) 500 Ft

Családi napijegy (2 F, 2 GY): 2200-2300 Ft
Diák és nyugdíjas jegy:
600-650 Ft

Főszezonban (07.03. – 08.22.):

Napi jegy:

  • felnőtt 1000-1100 Ft,
  • gyerek (4-14 éves) 500 Ft

Családi napijegy (2 F, 2 GY): 2500-2700 Ft
Diák és nyugdíjas jegy:
750-850 Ft

Úszójegy (zárás előtt 1 órával; teljes szezonban):

  • felnőtt 800 Ft,
  • gyerek (4-14 éves) 400 Ft

Parkolás:

ingyenes

Gyermekjegy:

4-14 éves korig. Gyermekjegyhez 1 ingyenes csúszás jár az óriáscsúszdán a gyerekeknek. A strand SZÉP Kártya elfogadóhely!

Érdekességek

Diási Játékstrandon Strandrádió szórakoztatja animátorainkkal együtt a strandolókat. Naponta játékos vetélkedők, vízi- és sportprogramok, vízi aerobic, mini diszkó, társasjátékok, hogy ne csak a napozás és a lubickolás jelentse a strandolást. A strand a legmagasabb 5 csillagos minősítést, illetve a legtöbb pontot elérő strandként, a Balaton legjobb strandja elismerő címet érdemelte ki, valamint a járványhelyzet legfelkészültebb strandja címet is megkapta 2020-ban. A strand birtokolja továbbá a Balaton családbarát strandja címet is, melyet kétévente ítélnek oda.

A balatoni strandok egyik gyöngyszeme a családbarát Diási Játékstrand.

Diási Játékstrand HomokvárKomoly fejlesztéseknek köszönhetően gyerekparadicsommá vált: a delfin alakú pancsolóban a legkisebbektől minden korosztály biztonságban élvezheti a Balaton selymes vizét, vehet részt homokvárépítő versenyen, kalózkodhat a hajó-játszótéren, de szívesen veszik birtokba baráti társaságok, családok is a különböző társasjátékokat, mint: malom, sakk, ki nevet a végén, twister, ugróiskola, de említhetjük a számtalan sportpályát is vízen és szárazon. A mozogni vágyókat strandröplabda-pályák éjszakai világítással, strandfoci, tengó, streetball, ping-pong asztalok, petang, tollaslabda várják, de a Balatonban is kedvükre fejleszthetik labdaérzéküket, hiszen röplabdaháló, kosárpalánk és fejelő kapuk kínálnak felhőtlen szórakozást. A mediterrán hangulatú strandon szórakoztatásról animátoraink gondoskodnak. Szervezésükben vetélkedők, bajnokságok, játékok, sportprogramok ígérnek felejthetetlen balatoni élményeket kicsiknek és nagyoknak, vízen és szárazon. Ha ez mind nem elég akkor Diási Strandi Élménypark óriáscsúszdával, trambulinokkal, strandkajakkal, vízibiciklivel és még sok-sok játékkal várja kedves vendégeit. A strand keleti oldalán a Kajaksziget kínál változatos élményeket SUP és kajak bérléssel, vezetett evezőtúrákkal, csapatépítő és családi programokkal. Diási Játékstrand SportAktuális információkat, rendezvény és programajánlót, nyaralási tippeket, étteremajánlót, időjárás előrejelzést, szórakoztató zenei programot a  Strandrádió biztosít. A déli órákban az árnyas fák övezte zöldfelületet ajánljuk strandolóinknak, vagy a színvonalas éttermek kínálta széles választék felfedezését, hiszen a balatoni nyaralás elengedhetetlen része például egy jó fokhagymás lángos egy hideg sörrel. Az autóval érkezőket ingyenes, részben árnyékos parkoló várja, a kerékpárosok részére fedett, de akár zárt tároló is rendelkezésre áll. Strandoló vendégeink értékeiket zárt értékmegőrző szekrényekben helyezhetik biztonságba. Az internet világában – ingyenes szolgáltatásként – laptoppal érkező  vendégeink részére wifi került kiépítésre, de akinél nincs saját számítógép, azok se keseredjenek: a nyári szezonra a strandra költözik az e-Magyarország pont, így bárki meg tudja nézni e-mailjeit, letöltheti nyaralási fotóit. Kedvezményes strandbelépő csoportoknak, diákoknak, nyugdíjasoknak, de Gyenesdiás Plusszal a kedvezménykártya tulajdonosa egy hétig ingyenesen látogathatja a családbarát üdülőfalu strandjait. Apró vendégeink részére továbbá ingyenes csúszást biztosít a gyerekjegy (és a napi családi jegy) mellé az Önkormányzat a vízi csúszdára. A strand SZÉP Kártya elfogadóhely, illetve Gyenesdiás Plusz kártyával ingyenesen látogatható.További információ: Tourinform Gyenesdiás, 83/511-790, gyenesdias@tourinform.hu

Képek

Térkép

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése