Zalaszentgrót

Zalszentgrót

Általános információ

Polgármesteri hivatal
Tel.: +36/83-562-960
Szent Gróth Termálfürdő
Tel.: +36/83-708-000
www.szentgrotfurdo.hu

Érdekesség

A termálfürdőt tápláló kút vizének minőségét mutatja, hogy NaturAqua név alatt hazánk egyik legkiválóbb ásványvizeként palackozzák

“Valódi érték Zalában”

Zalaszentgrót, Zala megye Észak- Keleti csücskében elhelyezkedő békés kisváros.
A történelmi emlékek mellett, mint a Batthyány- kastély, Szent Imre templom és a Romtorony, kedves kisvendéglőkkel várja az ide látogatókat. A kitűnő zalai fogások mellé érdemes egy pohár helyben termelt bort elkortyolni, akár – a csak itt termő különlegességet- a Csáfordi Pintest megízlelni.

Termálfürdője évek óta a valódi csendet és nyugodt pihenést kedvelők egyik elsőszámú úticélja. Ha ön is szeretne a Zalai dombok lábánál, madárcsicsergést hallgatva fürdőzni, kiszakadni a város zajából, ideális helyre lelt.

A 9 db medence 12 hektáros ligeterdőben fekszik, a tiszta levegő és a valódi természet közelsége garantált. Az élmény és ülőmedencék, gyermekpancsolók, az csúszda biztosítják minden családtag számára a zavartalan pihenést, a fedett fürdőrésznek köszönhetően akár kevésbé jó idő esetén is. Érdemes kipróbálni a finn szauna, gőzfürdő és frissítő masszázs nyújtotta élvezeteket is. Ha mégis szeretné egy kis testmozgással is felfrissíteni magát, használhatja a 25 méteres úszómedencét vagy a strand területén foci, röplabda és kosárlabdapálya áll az aktív pihenést igénylő vendégeink számára.

A vendégbarát árak, a kedves személyzet, a széles választékot kínáló vendéglátó egységek biztosítják az egész napos gondtalan, mindenki számára elérhető pihenést.