Tóth Vendégház


8314 Vonyarcvashegy, Fő utca 65.
missing image
Kedves üdülni vágyó vendégek! Amennyiben önök úgy döntenek, hogy a Balaton északi partját választják pihenés és kikapcsolódás céljából, keressék Vonyarcvashegyen a központban a mi tágas, panorámás, 3szobás, 6 fő részére kényelmesen berendezett kétszintes apartmanunkat, amelyben, a földszinten: nagy nappali, főzőfülke (felszerelve), WC, nagy terasz van. Az emeleten: 3 szoba (2 ágyas), ebből 2 szoba erkélyes, egy kényelmes fürdőszoba (zuhanykabinnal), WC - vel, bidével. Zárt udvar, grillezési lehetőség.

Szoba (apartman) felszereltsége

Erkély (balkon), teraszFürdőszoba zuhanyzóvalHajszárítóHűtőNem dohányzó szobákPótágy

Általános információk

Főzési, sütési lehetőségFűtésGrill, tűzrakási lehetőségKerti bútorokKülön bejáratNyitva: szezonálisanSaját kert, udvarrész

Fizetési lehetőségek

KészpénzKészpénz: Euro (€)

Parkolás

Parkolás zárt udvarban
Fénykereszt 0,5 km Fénykereszt Salgó Ferenc plébános 2010. július 18-án szentelte fel a 7,38 m magas és a karjainál 2,5 m széles kereszt kelet-nyugat irányba mutató Fénykeresztet. Kitaibel Pál KIlátó 0,5 km Kitaibel Pál-kilátó A Vonyarcvashegy központjától a zöld háromszög turistajelzés vezet a község feletti Vas-hegyre, a felújított Kitaibel kilátóhoz. Milleniumi Emlékmű 0,6 km Millenniumi Emlékmű A hatalmas zöld területeivel büszkélkedő Vonyarcvashegyen az emlékparkot 2009-ben újította fel a helyi Önkormányzat. 0,7 km Balatoni halászok parkja A napfürdőzés és strandi élmények után jól esik a csendes pihenés, aminek ideális helyszínét biztosíthatja a Balatoni halászok parkja. Fűz Kút 0,8 km Fűz-kút Vonyarcvashegy Fűz-kút - a vándorok szomját oltó kútvíz hűsítő hatása áldásos lehet a nyári napokon. 0,9 km Festetics Helikon Taverna múzeum From October 2013 you can visit the "Da Bibere" thematic wine-making and gastronomic exhibition in the Helikon Taverna. Helikon Taverna 0,9 km Festetics Helikon Taverna múzeum A Helikoni alapító Festetics család pincéjéből épült át a műemlék épület, mely mára ismét a térség egyik kiemelkedő turisztikai és gasztronómiai attrakciója. Vashegyi Kápolna 0,9 km Vashegyi kápolna A közismert nevén Vashegyi kápolna 1883-ban épült, egy korábbi, feltehetően barokk kápolna felhasználásával. Csónak Kikötő 1,0 km Csónakkikötő Horgászok ideális kikötőhelye a vonyarcvashegyi strand mellett kiépített csónakkikötő. 1,5 km Cser-Völgyi Pihenőhely Cseri kapu - a vízparti programok után vissza a természetbe! Halász Emlékhely 1,7 km 40 Halász emlékhely A lenyűgöző panorámájú dolomit dombon lévő középkori vár maradványaira épült a Szent Mihály kápolna, melyhez a 40 balatoni halász legendája kötődik. Szent MIhály domb 1,8 km Szent Mihály-domb A domb már a római időkben is lakott volt. Valószínű, hogy őrtorony állt a tetőn, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Keszthelyi-hegységre és a Balatonra.