Archiv

Nyugat-Balatoni térségi tájékoztató - 1. szám

header

Térségi tájékoztató

I. évfolyam 1. szám 2010. május 25.

egy kép

Keszthelyi Kilométerek

Keszthely 2010. május 30.

Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre Keszthelyen a népszerű Keszthelyi Kilométerek - félmaraton, maraton rendezvény.

Jöjjön el családjával és tegye magát próbára! - nem csak profi körülmények között futhat, hanem a keszthelyi balatoni öböl révén gyönyörű helyeken is. A futás és szurkolás mellett számos programmal, meglepetéssel várjuk a család minden tagját.


A részletes programleírásról és a jelentkezés menetéről itt olvashat »

Programajánló

Jazz Fesztivál

Jazz Fesztivál

Hévíz 2010. június 12.

Az ingyenes hévízi Jazz Fesztivál kíváló lehetőség, hogy megismerkedjünk ezzel a folyamatosan fejlődő, mindig megújuló zenei stílussal. Bővebb információ »


Keszhely város napja

Keszthely város napja

Keszthely 2010. június 4-6.

2010-ben is 3 napos bulival és koncertsorozattal várjuk a család minden tagját kicsiktől a legnagyobbakig Keszthely város napján. Bővebb információ »


Aktuális hírek

Díjnyertes kerékpártérkép

Díjnyertes kerékpártérkép

2010-ben sikeresen elhódítottuk a "Kiváló Magyar Kerékpáros Térkép" címet legújabb biciklis térképünkkel. A kiadványhoz ingyenesen hozzájuthatunk a keszthelyi és környéki Tourinform irodákban, valamint letölthető a weboldalunkról is. Bővebb információ »


Ismertető a Térségi Tájékoztatóról

Tájékoztató

Ezen Térségi tájékoztató célja, hogy első kézből értesülhessen a térségünk kiemelt rendezvényeiről és fontosabb turisztikai híreiről, információiról.
Bővebb információ »

Ön azért kapja ezt a hírlevelet, mert a települési turisztikai egyesület tagja, ezáltal szerepel a térségi turisztikai portálon, a westbalaton.hu oldalon. Amennyiben nem kíván a jövőben West-Balaton Térségi tájékoztatót kapni, kérjük kattintson ide!

West-Balaton logó

Copyright 2010 © Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda nonprofit Kft
8360 Keszthely, Kossuth L. utca 28. Telefon: 06 (83) 511-660
E-mail: keszthely@tourinform.hu