Archiv

Nyugat-Balatoni térségi tájékoztató - II./12. szám

West-Balaton.hu

Térségi tájékoztató

II. évfolyam 12. szám 2011. november 26-tól

 

Hévízi jégünnep

Hévíz 2011.november 26.

Ha kulturális kikapcsolódásra vágyik, Nálunk a legjobb helyen jár, hiszen az év vége felé sem maradnak program nélkül a városba látogatók. A tavaly megnyitott, nagy sikernek örvendő jégpálya - sokak örömére ismételten - már november 26-tól  várja a korcsolyázni vágyókat. Nagyszabású programokkal kezdjük az Adventi időszakot: Koncz Zsuzsa, Zorán, a Megasztár és a Csillag Születik műsorokból ismert fellépők valamint  ismert zenekarok teszik tartalmassá a tartózkodást.

Jó hír az ide érkezők számra, hogy Hévíz város egész területén a 2011. november 26-tól 2012. március 1-ig tartó időszakban a parkolás ingyenes!


Bővebb információ »

Programajánló

Katalin Napi Disznóvágás

Vonyarcvashegy 2011. november 25-26.

A hagyományok ápolásával, s természetesen finom falatokkal elevenítjük fel a régi falusi disznóvágásokat. A napot házi pálinkával kezdjük, majd a disznó tisztítása, pörzsölése és feldolgozása kerül sorra, melyen tetszés szerint bárki részt vehet.
Bővebb információ »Adventi Gesztenyesütés és Karácsonyi Vásár

Gyenesdiás 2011. december 17-18.

Forraltbor és illatos sült gesztenye igazi adventi hangulattal fűszerezve. A gyerekeket játszóház, a nagyobbakat kézműves vásár várja, szombaton és vasárnap is Gyenesdiáson, a Községháza előtt.
Bővebb információ »


Aktuális hírek

Megújult a Keszthely Info Map

A Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda gondozásában megjelent a kibővített Keszthely Info Map. Az információs térképhez ingyenesen hozzájuthatnak a keszthelyi Tourinform irodában, valamint letölthető weboldalunkról is. Bővebb információ »


Ismertető a Térségi Tájékoztatóról

Tájékoztató

Ezen Térségi tájékoztató célja, hogy első kézből értesülhessen a térségünk kiemelt rendezvényeiről és fontosabb turisztikai híreiről, információiról.
Bővebb információ »

Ön azért kapja ezt a hírlevelet, mert a települési turisztikai egyesület tagja, ezáltal szerepel a térségi turisztikai portálon, a westbalaton.hu oldalon. Amennyiben nem kíván a jövőben West-Balaton Térségi tájékoztatót kapni, kérjük kattintson ide!

West-Balaton logó

Copyright 2010 © Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda nonprofit Kft
8360 Keszthely, Kossuth L. utca 30. Telefon: 06 (83) 511-660
E-mail: info@westbalaton.hu