Archiv

Nyugat-Balatoni térségi tájékoztató - II./11. szám

West-Balaton.hu

Térségi tájékoztató

II. évfolyam 11. szám 2011. november 9.

 

Márton napi Liba-tour és újbor ünnepe

Keszthely 2011. november 11 - 13.

A Keszthelyi Turisztikai Egyesület és a Belvárosi Kereskedők Egyesülete közösen rendezi meg a keszthelyi Sétáló utcában a Márton napot és az újbor ünnepét.

Kvízjáték, Szabó Leslie koncert, játszóház, óriásbáb előadás, borkóstolási lehetőség, libás ételek...


Bővebb információ »

Programajánló

Márton napi mulatságok Hévízen

Hévíz 2011. november 12..

A Márton nap a 40 napos adventi böjtöt megelőző utolsó nap, amikor a jóízű és gazdag falatozás, vigasság megengedett. Ma is sok helyen táncos mulatságot csapnak, ahol az asztalról nem hiányozhat egy libafogás és az újbor. Így lesz ez idén Hévízen is. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra megfelelő programokat.
Bővebb információ »


Aktuális hírek

Megjelenési lehetőség a Kiskegyed és a Nők lapja karácsonyi számaiban 

A Balatoni RMI az év végi, jövő év eleji egészségturisztikai lehetőségeket, wellness ajánlatokat, a balatoni feltöltődést a középpontba állító, két népszerű magazinban megvalósuló adventi print megjelenéssel kívánja lezárni a 2011. évi nyomtatott sajtóban történő megjelenéseit. Bővebb információ »


Ismertető a Térségi Tájékoztatóról

Tájékoztató

Ezen Térségi tájékoztató célja, hogy első kézből értesülhessen a térségünk kiemelt rendezvényeiről és fontosabb turisztikai híreiről, információiról.
Bővebb információ »

Ön azért kapja ezt a hírlevelet, mert a települési turisztikai egyesület tagja, ezáltal szerepel a térségi turisztikai portálon, a westbalaton.hu oldalon. Amennyiben nem kíván a jövőben West-Balaton Térségi tájékoztatót kapni, kérjük kattintson ide!

West-Balaton logó

Copyright 2010 © Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda nonprofit Kft
8360 Keszthely, Kossuth L. utca 30. Telefon: 06 (83) 511-660
E-mail: info@westbalaton.hu