Archiv

Nyugat-Balatoni térségi tájékoztató - II./6. szám

West-Balaton.hu

Térségi tájékoztató

II. évfolyam 6. szám 2011. augusztus 08.

 

Hévízi Országos Borfesztivál

Hévíz 2011. augusztus 17-21.

A nagy múltra visszatekintő rendezvény ideje alatt borházak, falatozók valamint kirakodóvásár várják az érdeklődőket. Színes felvonulással veszi kezdetét a programsorozat, mely ideje alatt fiatal és öreg, kicsi és nagy egyaránt talál magának megfelelő szórakozási lehetőséget.


Bővebb információ »

Programajánló

Györöki Bor & Dal Fesztivál

Balatongyörök 2011. augusztus 12 - 14.

Helyi és környékbeli borokkal, finom pecsenyékkel és kézműves vásárral várunk kicsiket és nagyokat a balatongyöröki Balaton-partra!
Bővebb információ »"Gázfröccs" Motoros találkozó

Keszthely 2011. augusztus 12-14.

A dübörgő rockzene és a rekedtes motorbőgés, mióta világ a világ, kiválóan passzol egymáshoz. Ezt a csodás összhangot használja ki immáron 9. éve a keszthelyi "Gázfröccs" Motoros Találkozó augusztus 12-14-ig. Bővebb információ »


Aktuális hírek

Pályázati siker a Hévíz TDM Egyesületnél

Még le sem zárult a Hévíz TDM Egyesület jelenleg is futó, Desztinációs együttműködés további erősítése Hévízen, az „élet forrásánál” (NYDOP-2.4. I /B-2009-0001) című projektje máris újabb pályázati sikereket tudhat magáénak.  Bővebb információ »


Ismertető a Térségi Tájékoztatóról

Tájékoztató

Ezen Térségi tájékoztató célja, hogy első kézből értesülhessen a térségünk kiemelt rendezvényeiről és fontosabb turisztikai híreiről, információiról.
Bővebb információ »

Ön azért kapja ezt a hírlevelet, mert a települési turisztikai egyesület tagja, ezáltal szerepel a térségi turisztikai portálon, a westbalaton.hu oldalon. Amennyiben nem kíván a jövőben West-Balaton Térségi tájékoztatót kapni, kérjük kattintson ide!

West-Balaton logó

Copyright 2010 © Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda nonprofit Kft
8360 Keszthely, Kossuth L. utca 30. Telefon: 06 (83) 511-660
E-mail: info@westbalaton.hu