Archiv

Nyugat-Balatoni térségi tájékoztató - II./5. szám

West-Balaton.hu

Térségi tájékoztató

II. évfolyam 5. szám 2011. július 8.


Süss fel nap 3. hétvége

Gyenesdiás 2011. július 9..

VII. Szabó Ferenc Kispályás Labdarúgó Emléktorna a sportpályán: Egész nap focimérkőzések zajlanak, a szurkolókat pedig sörsátor várja, este pedig 21 órától Irigy Hónaljmirigy koncert.


Bővebb információ »

Programajánló


Echoes on the lake

Vonyarcvashegy 2011. július 9.

Az Echoes on the lake napját egy összművészeti bemutatónak szántuk. Július 9-én a Vonyarcvashegy környékén élők és az épp odalátogató vendégek néhány modern-ősi alkotásformából kapnak ízelítőt a vonyarcvashegyi strand partján. Bővebb információ »
Különlegességek a hévízi termelői piacon

Hévíz .

A hévízi termelői piac a hazai kézműves áruk vásárlására ösztönzi a vendégeket, így nem csak a környéken élő termelőket támogathatjuk, hanem az egészséges életmód mellett is dönthetünk.
 Bővebb információ »


Aktuális hírek


Buszos kirándulások

2011. július 4-től elindultak a buszos kirándulások.  Heti 4 napon (hétfőn Szigliget/Badacsony/Salföld, kedden a Kis-Balatonhoz, csütörtökön Tihany/Balatonfüred/Herend, illetve pénteken Zalaszántó/Rezi, Tapolca felé) van lehetősége az érdeklődőknek résztvenni a kirándulásokon. Bővebb információ »


Ismertető a Térségi Tájékoztatóról

Tájékoztató

Ezen Térségi tájékoztató célja, hogy első kézből értesülhessen a térségünk kiemelt rendezvényeiről és fontosabb turisztikai híreiről, információiról.
Bővebb információ »

Ön azért kapja ezt a hírlevelet, mert a települési turisztikai egyesület tagja, ezáltal szerepel a térségi turisztikai portálon, a westbalaton.hu oldalon. Amennyiben nem kíván a jövőben West-Balaton Térségi tájékoztatót kapni, kérjük kattintson ide!

West-Balaton logó

Copyright 2010 © Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda nonprofit Kft
8360 Keszthely, Kossuth L. utca 30. Telefon: 06 (83) 511-660
E-mail: info@westbalaton.hu