Archiv

Nyugat-Balatoni térségi tájékoztató - 11. szám

West-Balaton.hu

Térségi tájékoztató

I. évfolyam 11. szám 2010. augusztus 3.


Keszthelyi Huszár és Honvéd Találkozó

Keszthely 2010. augusztus 7-8.

Történelmi, hagyományőrző program; Vigalom, karnevál, sokadalom. Huszártábor, felvonulás, huszárcsata, lovasbemutatók hagyományőrzők részvételével.

Bővebben »

Programajánló

"Gázfröccs" - Motoros Találkozó Keszthelyen

Keszthely 2010. augusztus 21.

A dübörgő rockzene és a rekedtes motorbőgés, mióta világ a világ, kiválóan passzol egymáshoz. Ezt a csodás összhangot használja ki immáron 9. éve a keszthelyi "Gázfröccs" Motoros Találkozó augusztus 21-én.  Bővebb információ »Balatongyöröki Bor-Dal-Fesztivál

Balatongyörök 2010. augusztus 6 - 8.

A háromnapos Bor-Dal-Fesztivál során nemcsak a környék borosgazdáinak boraival és a tájjellegű ételekkel ismerkedhetnek meg az idelátogatók, hanem színes és változatos kulturális program is várja az érdeklődőket a vízparti sétányon felállított  „Borutcában”. 
Bővebb információ »Vízibanán Vonyarcvashegyen

Vonyarcvashegy

Nem csak az extrémsportolók kedvelőinek kedvence a vonyarcvashegyi Lidó Strand egyik fő vonzereje és különlegessége, a Nyugat-Balaton egyetlen vízibanánja. Bővebb információ »


Aktuális hírek

Üdülési csekk elszámolás a Hévízi Tourinform irodában

A hévízi Tourinform Iroda az év elejétől várja a helyi, valamint a környék beváltóhelyeit.
A 2010-es év eleje óta immár Hévízen is leadhatják a szolgáltatók üdülési csekk elszámolásukat! A térség elfogadóhelyeinek munkáját kívánjuk megkönnyíteni szolgáltatásunkkal. Bővebb információ »


Ismertető a Térségi Tájékoztatóról

Tájékoztató

Ezen Térségi tájékoztató célja, hogy első kézből értesülhessen a térségünk kiemelt rendezvényeiről és fontosabb turisztikai híreiről, információiról.
Bővebb információ »

Ön azért kapja ezt a hírlevelet, mert a települési turisztikai egyesület tagja, ezáltal szerepel a térségi turisztikai portálon, a westbalaton.hu oldalon. Amennyiben nem kíván a jövőben West-Balaton Térségi tájékoztatót kapni, kérjük kattintson ide!

West-Balaton logó

Copyright 2010 © Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda nonprofit Kft
8360 Keszthely, Kossuth L. utca 28. Telefon: 06 (83) 511-660
E-mail: keszthely@tourinform.hu