Archiv

Nyugat-Balatoni térségi tájékoztató - 7. szám

West-Balaton.hu

Térségi tájékoztató

I. évfolyam 7. szám 2010. július 6.


Juventus Balatoni Vizparty

Vonyarcvashegy 2010. július 10.

Idén sem megy nyaralni? Sebaj a Juventus Balatoni Vizparty igazi nyaralás egy nap alatt!Fergeteges hangulat és fantasztikus programok Vonyarcvashegyen az egész családnak!

Bővebben »

Programajánló

Balatongyöröki Borfesztivál

Hévíz 2010. július 15 - 18.

Finom borokkal, ízes ételekkel, szórakoztató programokkal várjuk Önöket Balatongyörökön a móló melletti sétányon a Borutcában! Bővebb információ »Gyenesdiási Borfesztivál

Gyenesdiás 2010. július 8-11.

A forró  nyári napokon egy igazi felüdítő programsorozat a gyenesdiási borfesztivál: borutca, népművészeti és kézműves vásár, kulturális programok, folklór és világzenei műsorok, esténként tánczene várja az érdeklődőket!  Bővebb információ »


Aktuális hírek

Tourinform irodák nyári nyitvatartása

Július 1-től már hosszabbított nyitvatartással várják a vendégeket a Tourinform Irodák a térségben. A nagy vendégforgalomra felkészülve környékbeli programokról, kirándulási lehetőségekről, éttermekről és szállásokról informálják a turistákat, akár napi 12 órában.
Bővebb információ »


Szállodák, panziók, hostelek, apartman házak, egyéni szállásadók figyelmébe!

A 20 éves tapasztalattal rendelkező lakástextilt gyártó és forgalmazó Gitta Bt. szállodák, panziók, hostelek, apartman házak, egyéni szállásadók, éttermek és egyéb vendéglátó intézmények teljes, minden igényt kielégítő ellátását tűzte ki célul. Bővebb információ »

Ön azért kapja ezt a hírlevelet, mert a települési turisztikai egyesület tagja, ezáltal szerepel a térségi turisztikai portálon, a westbalaton.hu oldalon. Amennyiben nem kíván a jövőben West-Balaton Térségi tájékoztatót kapni, kérjük kattintson ide!

West-Balaton logó

Copyright 2010 © Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda nonprofit Kft
8360 Keszthely, Kossuth L. utca 28. Telefon: 06 (83) 511-660
E-mail: keszthely@tourinform.hu