Archiv

Nyugat-Balatoni térségi tájékoztató - 6. szám

header

Térségi tájékoztató

I. évfolyam 6. szám 2010. június 29.

Keszthely Open

Keszthely OPEN

Keszthely 2010. június 11 - július 11.

Keszthely Open - Keszthely kivetít, a foci VB felhevít - című rendezvénysorozat keretében 2010. június 11-e és július 11-e között a Balaton partján lesz nyomon követhető a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság összes mérkőzése.

Bővebb információ »

Programajánló

Váci Ifjúsági Fúvószenekar koncertje

Váci Ifjúsági Fúvószenekar koncertje

Hévíz 2010. július 3.

Az ingyenes fúvóskoncerten magyar és külföldi slágereket, filmzenéket, pop és rock dalokat és musical részleteket hallgathat a közönség. Bővebb információ »
Gyenesdiási Bornapok

Gyenesdiási Bornapok

Gyenesdiás 2010. július 8-11.

A 4 napos rendezvényen borkóstoló verseny, koncertek, folklór programok és hajnalig tartó bulik várják a család minden tagját kicsiktől a legnagyobbakig. Bővebb információ »II. Györöki Jazzfiesta

II. Györöki Jazzfiesta

Balatongyörök 2010. július 8.

Az egész estés program dobos felvonulással és koncerttel kezdődik, majd jazz koncertekkel folytatódik. A fergeteges hangulat garantált! Bővebb információ »

Aktuális hírek

Térségi Tájékoztató

E-mail kézbesítési problémák

A tapasztalatok alapján az ingyenes levelező szerverek közül a következő szolgáltatókhoz alkalmanként több órás késéssel érkeznek meg az e-mailek, így a vendégek online ajánlatkéréseik is: indamail, freemail, vipmail és citromail. Bővebb információ »


Ismertető a Térségi Tájékoztatóról

Tájékoztató

Ezen Térségi tájékoztató célja, hogy első kézből értesülhessen a térségünk kiemelt rendezvényeiről és fontosabb turisztikai híreiről, információiról.
Bővebb információ »

Ön azért kapja ezt a hírlevelet, mert a települési turisztikai egyesület tagja, ezáltal szerepel a térségi turisztikai portálon, a westbalaton.hu oldalon. Amennyiben nem kíván a jövőben West-Balaton Térségi tájékoztatót kapni, kérjük kattintson ide!

West-Balaton logó

Copyright 2010 © Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda nonprofit Kft
8360 Keszthely, Kossuth L. utca 28. Telefon: 06 (83) 511-660
E-mail: info@westbalaton.hu