XIII. Adventi Forgatag – ELMARAD!

Kedves Vendégeink!

Az elmúlt hetekben sokat gondolkodtunk azon, hogy az idei, megváltozott helyzethez igazodva, miként tudnánk a lehető legbiztonságosabban megrendezni az évek óta nagy sikernek örvendő balatongyöröki Adventi Forgatag rendezvényünket.

Sajnos a kialakult és egyre súlyosabb járványhelyzet miatt a Balatongyöröki Turisztikai Egyesület azt a döntést hozta, hogy nem szeretné kockáztatni senki egészségét. Így az idei XIII. Adventi Forgatag rendezvényünk nem kerül megrendezésre.

Megértéseteket köszönjük és jó egészséget kívánunk Mindenkinek!

 

 

**********************************************************************************************

 

Ismét karácsonyi fények gyúlnak Balatongyörökön.

A kézművesek csillogó díszekkel karácsonyi hangulatot varázsolnak, a koncerteken adventi dallamok csendülnek fel, az ünnep illatát forralt bor, puncs és a balatongyöröki karácsonyi kenyér idézik. A gyermekeket Mikulásház és kreatív műhely várja!

December 3-4. között, XIII. alkalommal kerül megrendezésre a balatongyöröki Adventi forgatag.

Balatongyörök Dísz terén karácsonyi fényekkel, ünnepi koncertekkel, kézműves termékekkel és kulináris élményekkel várunk minden kedves Vendéget! Látogasson el az Adventi forgatagba és hangolódjunk együtt a karácsonyra!

Látogasson el az Adventi forgatagba és hangolódjunk együtt a karácsonyra!

Igazi karácsonyi hangulat Kicsiknek és Nagyoknak!

Részletek hamarosan!

 

 

Rendezvényeinken kép-és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A felvételek az önkormányzat által kiadott újságban, valamint a szervező intézmények weboldalain, közösségi médiás felületein felhasználásra kerülhetnek. Az adatkezeléssel kapcsolatban részletes tájékoztató a helyszínen elhelyezett közleményben található.