XIII. Adventi Forgatag – ELMARAD

Kedves Vendégeink!

Sajnos a kialakult és egyre súlyosabb járványhelyzet miatt a Balatongyöröki Turisztikai Egyesület azt a döntést hozta, hogy nem kockáztatja sem a Vendégek, sem az árusok, sem a fellépők egészségét. Így az idei XIII. Adventi Forgatag rendezvényünk nem kerül megrendezésre. 

Megértésüket köszönjük és jó egészséget kívánunk Mindenkinek!

 

****************************************************************************************************

 

Ismét karácsonyi fények gyúlnak Balatongyörökön.
A kézművesek csillogó díszekkel karácsonyi hangulatot varázsolnak, a koncerteken adventi dallamok csendülnek fel, az ünnep illatát forralt bor és a balatongyöröki karácsonyi kenyér idézik. A gyermekeket Mikulásház és kreatív műhely várja!

December 5-én, szombaton 10.00-22.00 óra között, között XIII. alkalommal kerül megrendezésre a balatongyöröki Adventi forgatag. Idén új helyszínen, a strandbejárat előtti téren karácsonyi fényekkel, ünnepi koncertekkel, kézműves termékekkel és kulináris élményekkel várunk minden kedves Vendéget!

Látogasson el az Adventi forgatagba és hangolódjunk együtt a karácsonyra!

Igazi karácsonyi hangulat Kicsiknek és Nagyoknak!

 

 

Rendezvényeinken kép-és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A felvételek az önkormányzat által kiadott újságban, valamint a szervező intézmények weboldalain, közösségi médiás felületein felhasználásra kerülhetnek. Az adatkezeléssel kapcsolatban részletes tájékoztató a helyszínen elhelyezett közleményben található.