Traccsparti Csányi Sándorral

Kötetlen, laza (interaktív) beszélgetések ismert emberekkel

2021. őszén indult a programsorozat, melynek keretében havonta egy este ismert, – sok esetben országos, illetve nemzetközi díjakkal – elismert, saját területükön eredményes, hiteles és időtálló ÉRTÉKET képviselő embereket lát vendégül a házigazda, és beszélget velük életről, művészetről, gondokról, a színfalak mögötti világról.

A tervezetten 1-1,5-2 órás kötetlen beszélgetés során – ideális esetben – hamar elindul a párbeszéd a vendég és egykori/mai/jövőbeli közönsége között.

Nincsenek fix, kötött témák, és nem feltétlenül csak munkásságának, tevékenységének aktuális fejleményei képezhetik az est témáját. Sokkal inkább az a cél, hogy a közönség beleshessen a kulisszák mögé. Milyen ember az adott vendég, hogy él, mik foglalkoztatják a mindennapokban, milyen dilemmái, tervei, ötletei vannak? Hogy boldogul az élet hétköznapi kihívásaival?

Természetesen arra is van lehetőség, hogy az aktualitások is megjelenjenek az estén. Tulajdonképpen rendhagyó közönségtalálkozók ezek, amolyan kávéházi hangulattal, mintha a nappalinkban üldögélnénk neves vendégünkkel.

2022. március 30.
Az este vendége Csányi Sándor színművész
Színművész, Jászai Mari-díjas, érdemes művész. Érettségi után segédszínészként tanulta a színészmesterséget, majd 1997-ben sikeresen felvételizett volt a Színház- és Filmművészeti Főiskolára. A főiskola elvégzése után, 2001-ben, a Krétakör Színház tagja lett. 2002 és 2012 között a Radnóti Miklós Színház tagja volt. 2013-2018 között a Thália Színház művészeti vezetője, tagja volt.
Évek óta kerüli a sajtónyilvánosságot, ritkán nyilatkozik karitatív, Hospice Alapítványnál végzett tevékenységéről. Csányi Sándor kedves, határozott, de alázatos, szociálisan érzékeny személyisége tárul fel előttünk ezen az estén.

A programsorozat kereteiben településünkre látogató, soron következő vendégek:

2022. 04. 22. Vágó Piros műsorvezető
2022. 09. 07. Geszti Péter dalszövegíró, előadóművész.

Az estek házigazdája és beszélgetőpartner: Szabó Zsolt Szilveszter

A rendezvény a jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében védettségi igazolvány nélkül látogatható!

A belépőjegy ára: 3000 Ft
Megvásárolhatóak a Művelődési Házban ill. a Tourinform Gyenesdiás irodában (Hunyadi u. 2. 83/511-790)

Programváltozás joga fenntartva!

További információ:
József Attila Művelődési Ház és Könyvtár
Gyenesdiás, Kossuth L. u. 97.
83/314-507
gyenesdiaskultura@gmail.com