Pünkösdi vigasságok 2017.

Minden program ingyenes!
Helyszín: Deák tér, Festetics tér

2017. június 3-5. szombat – hétfő
Helyszín: Deák tér

Minden nap 14:00 órától népi játszótér

június 3. szombat
20:00 Roma Hungaricum – Kávéházi Dallamok

“A Roma Hungaricum Zenekar a cigányzene és a verbunkos zene magas színvonalú képviseletét, megőrzését, megújítását, újra népszerűsítését tűzte ki elsődleges feladataként, mely igazi hungaricumnak minősül. Terveink között szerepel a kortárs zene, illetve a különböző társművészetekkel, etnikumokkal való szoros együttműködés, melynek következtében – a zenén keresztül- létrejön, kialakul egy spontán integráció, a cigány kisebbség és a többségi társadalom, illetve más etnikumok között.” (Forrás: az együttes weboldala)

június  4. vasárnap
20:00 Charlie és az Abrakazabra Együttes koncertje

Horváth Károly, ismertebb nevén Charlie, Liszt-díjas magyar énekes, könnyűzenész, a rock, jazz, blues, funky jellegzetes rekedt hangú előadóművésze. Eredetileg balett táncosnak készült, később még színészként is feltűnt, és színházban is szerepelt. Székesfehérvári gimnazista évei során alapította első rockegyüttesét. (Forrás: az énekes weboldala)

június 5. hétfő
20:00 A Bergendy Szalonzenekar koncertje

A zenekar története a hatvanas évek elejéig nyúlik vissza. Mint sok helyen másutt is a világon ez is iskolai, egyetemi zenkarként indult; kezdetben jazzt, swinget, dél-amerikai zenét és persze rock ‘n’ roll-t játszott. A tagok szinte valamennyien komolyzenei alapképzettségiek voltak. A mai napig ilyenek alkotják a zenekar gerincét. (Forrás:a sztarexpress weboldala)