Pszichofitness szaunával és jógával

PSZICHOFITNESS PROGRAM SZAUNAPROGRAMOKKAL és JÓGÁVAL Dr. Szabó Ildikóval a Zenit Hotel Balaton****-ban


Legyen erősebb, egészségesebb, boldogabb 2015-ben!

Dr. Szabó Ildikó vagyok, fogorvos. Munkám során azt tapasztalom, hogy egyre magasabb az emberekben a feszültség. Pihenésre, regenerálódásra mindenkinek szüksége van. De vajon csak a testünket kell regenerálni, méregteleníteni? Bagdy Emőke 2013-ban megjelent Pszichofitness című könyve remek útmutató egy kis lelki „méregtelenítéshez”. Ajánlom az érdeklődőknek! Mivel a szaunázás, és a szauna kultúra gyakorlása régi hobbim, úgy éreztem meg kellene próbálnom test és szellem egységében látni a pihenést.

Ha van kedve hozzá, kalandra fel! Próbáljuk ki együtt!

Komplex szaunaprogram relaxációval:

A szaunázás testet pihentető és tisztító hatását fokozhatjuk, illetve komplexebbé tehetjük, átgondoltan, és céltudatosan alkalmazott kiegészítő elemekkel. Ilyen az illatkombinációkhoz megválasztott zene, a felmelegedett izmok könnyebb nyújthatóságát kihasználó finom mozgáskultúra, és a szaunaprogramok közti relaxáció.

1. Sós bőrradír a gőzkamrában:
előmelegíti a testet, a gőz fellazítja a bőr felső hámrétegét. Kellemes gyümölcs, vagy légzéskönnyítő eukaliptusz olajat használva átmozgatjuk a gőzt a kamrában, majd átdörzsöljük a testünket a bőrradírral (tengeri só olivával és citromhéjjal, gyógynövényekkel).
Tusolás, majd pihenő.

2. Frissítő felöntés a finn szaunában zenével: frissítő légzéskönnyítő illóolajokkal
Tusolás, majd pihenő.

3. Infraszauna: nyiroktisztító, lazító finom nyújtásokkal
Tusolás, majd pihenő.

4. 1 óra JÓGA: Igény szerint egy óra mozgás. Ismerkedés a jóga alapjaival, bárkinek kivitelezhető egyszerű gyakorlatok, jó hangulatban, jó társaságban, így minden bizonnyal testünk és szellemünk egyaránt felfrissülhet.

Időpont: 2015. március 7. szombat 14:00 órától. A program időtartama: kb. 4 óra

A program ára: nem szállóvendégeinknek: 5.000,- Ft / fő, mely tartalmazza a szálloda wellness részlegének egész napos használatát (8:00-21:00).
Regisztráció az info@hotelzenit.hu címen lehetséges.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Információ: hotelzenit.hu