Philharmonic Brass Quintet és Veres Tímea Valentin Napi Hangverseny

PHILHARMONIC BRASS QUINTET ÉS VERMES TÍMEA VALENTIN NAPI HANGVERSENY

KESZTHELY – BALATON KONGRESSZUSI KÖZPONT ÉS SZÍNHÁZ – 2018. 02. 16. 19:00
Philharmonic Brass Quintet és Vermes Tímea Valentin napi hangverseny

Rövid leírás

Szórakoztató, fiatalokat is megcélzó Valentin napi hangverseny, amelyen népszerű musical, operett illetve opera részletek csendülnek fel.

Előadók

Philharmonic Brass Quintet
Vermes Tímea

Philharmonic Brass Quintet 2013. decemberében alakult Pécsett. Repertoárunk széleskörű és sokoldalú: reneszánsz-, barokk-, klasszikus-, romantikus-, XX. századi és kortárszenei eredeti művek és átiratok egyaránt megszólalnak koncertjeinken. Együttesünk mindezek mellett rendszeresen mutatja be saját feldolgozásait, átiratait. Fellépéseink élményekkel teli és emlékezetes pillanatokat kínálnak a klasszikus zene iránt érdeklődőknek és a kikapcsolódásra vágyó közönség számára egyaránt. A klasszikus zene mellett jazz, filmzene, népzenei- és könnyűzenei feldolgozások hallhatók koncertjeinken.

Tagjai: Solymosi Péter, Ifj. Mátyás Tibor – trombita; Szilágyi Lajos – kürt; Barkóczi László – harsona; Beregi András – tuba

 

Vermes Tímea
Vermes Tímea életét már gyerekkorától kezdve átszövi a zene. Zeneiskolásként zongorázni tanult, 17 éves korától kezdve pedig magánének tanszakra járt. Nem sokkal később a Pécsi Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Bölcsészettudományi karának ének-zene-karvezetés szakán tanult, majd két év múlva átvették a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola pécsi tagozatának magánének szakára, ahol jeles minősítéssel diplomázott. Pályája töretlenül fejlődött, 2001-ben meghívást kapott a Müncheni Magyar Bálra. 2002-ben a Magyar Állami Operaház Stúdiójába nyert felvételt. Számos Mozart-operában énekelt, Miskolcon az év színésznője díját nyerte el az ott töltött ideje alatt. Számos opera főszerepében láthatta és hallhatta a közönség, de a musical és az operett világában is tündököl a nagysikerű énekesnő.

Műsor

Wolfgang Amadeus Mozart: Varázsfuvola – Nyitány
Giacomo Puccini: Christmas Eve in Paris
Georges Bizet: Carmen – Habanera – (kvintett és ének)
Giacomo Puccini: Gianni Schicchi – Lauretta áriája
Luciano Pavarotti egyveleg
Gioachino Rossini: Medley
Leonard Bernstein: West Side Story
Kálmán Imre: Csárdáskirálynő – Szilvia belépője
Kálmán Imre: Marica grófnő –  Ringó vállú csengeri violám
Richard Rogers: Muzsika hangja egyveleg
Lehár Ferenc: A víg özvegy
Ennio Morricone: Gábriel oboája
Ennio Morricone: Egy maroknyi dollárért
Weber Andrew Lloyd: Az Operaház fantomja (Christine dala)
Schönberg: Nyomorultak – Nyitány (Fantine dala)
Alan Jay Lerner: My Fair Lady – Ma éjjel táncolnék

Jegyár: 3400 Ft
Kedvezmény:Jegyár kedvezmények: Diák, nyugdíjas 10%

Jegyváltás a Balaton Kongresszusi Központ és Színház jegypénztárában (8360 Keszthely, Fő tér 3., telefon: 06 83 515 232), valamint a www.jegymester.hu oldalon.

Ne feledjék! A Filharmónia Magyarország bérletesei, bérletük felmutatása mellett, az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre az ország bármely pontján 20% kedvezménnyelválthatnak jegyet!

A hangversenyek helyszíne a Balaton Kongresszusi Központ és Színház (8360 Keszthely, Fő tér 3., telefon: 06 83 515 232).

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk, amelynek függvényében a jegyár is változhat!

Honlapunkon vagy jegyirodánkban feliratkozhat hírlevelünkre, amiben a Filharmónia Magyarország által szervezett jelentős, a régióban megvalósuló komolyzenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk!