Nyitott Pincék Napja – ELMARAD!

Kedves Vendégeink!
A kormány rendeletének értelmében az idei évben a Nyitott Pincék Napja rendezvényt sajnos nem tudjuk júniusban megtartani. Az őszi időszakban, október 24-re tervezzük a program pótlását, melynek részleteiről weboldalunkon adunk tájékoztatást a későbbiekben.

 

2020-ban is újra nyitják kapuit a becehegyi pincék!
Ismerkedjen meg a Becehegy vendégváró pincéivel és kiváló boraival.

Látogasson el hozzánk, ízlelje meg a balatoni borokat, utazzon dottóval a Becehegyre és érezze jól magát!

Finom borok, páratlan panoráma, kihagyhatatlan élmény és remek hangulat, ezt garantáljuk!

A Szépkilátói büfésornál található kiinduló ponton lehet megvásárolni a kóstolópoharat, ami egyrészt a dottó kisvonaton való utazásra jogosítja fel tulajdonosát – ami körmenetben közlekedik a pincék és az állomáshelyek között -, másrészt ezzel a pohárral lehet végigkóstolni a programban résztvevő pincék kínálatát. A jó borhoz természetesen zsíros kenyér, pogácsa is dukál mindenhol.

Az 1800-as években épült becehegyi kápolna is nyitva áll ezen a napon, ahol egy kis rögtönzött idegenvezetésre is számot tarthatnak a látogatók.

Különleges figyelmet igényel az állomások között a Mőcsényi-kert, Mőcsényi Mihály világhírű tájépítész professzor egykori kőbányából kialakított kertje, amely erre az alkalomra szintén kinyitja kapuit, és szeretettel várják a kíváncsi vendégeket.

A kóstolópoharak korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, a készlet erejéig kaphatók!

 

Rendezvényeinken kép-és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A felvételek az önkormányzat által kiadott újságban, valamint a szervező intézmények weboldalain, közösségi médiás felületein felhasználásra kerülhetnek. Az adatkezeléssel kapcsolatban részletes tájékoztató a helyszínen elhelyezett közleményben található.