IV. Szauna Szeánsz® Oscar 2013./2014. elődöntő

Időpont: 2013. november 9.

Helyszín: Vonyarcvashegy, Zenit Hotel Balaton

Szeánsz® Oscar elődöntőjének keretében ismét 4 különleges szeánsszal örvendezteti meg a szaunázás szerelmeseit a Zenit Hotel Balaton szaunavilágában. A zsűri helyét a szaunázó Vendégek töltik ki, akik garantáltan maradandó élményben részesülnek. Az elődöntőn egyaránt számítunk szállóvendégeink és külsős vendégeink aktív részvételére. Mondják el véleményüket, pontozzanak, szavazzanak kedvenc szeánszukra, segítsük Zolit, hogy idén már a Zenit Hotel Balaton színeiben indulva ünnepelhessük, mint az ország legjobb szaunamesterét!

Az elődöntő programja:

  • 16.00 Újjászületés: Testápoló szeánsz, melynek keretében külső és belső megújulásban lesz részünk.
  • 17.00 Sárkánytűz – a bátrak viadala: Egy szeánsz, melyen megtapasztaljuk testi tűrőképességünk határát és megküzdünk egy fenevaddal.
  • 18.00 Pub ‘n Roll – az ír kocsmaszeánsz: Már már klasszikus programunk, melyen megidézzük az ír csavargók életét és a kocsmák hangulatát.
  • 19.00 A magányos lovas: Egy igazi Vadnyugati kalandra invitáljuk a kedves vendégeket. Vágtatunk a prérin, whiskyt fogyasztunk a saloonban, meglátogatjuk az indiánok táborát és felrobbantunk egy vasúti hidat.

A programokon való részvétel díja nem szállóvendégek részére: 2.200,- Ft/fő, vonyarcvashegyi lakosok részére: 1.600,- Ft. Kedvezményes belépőjegy és bérletárainkról ide kattintva tájékozódhat. http://hotelzenit.hu/wellness-belepo-berlet